Megújult a KRL Kontrol Kft. weboldala

Megújult a KRL Kontrol Kft. weboldala

A KRL Kontrol Kft. – 1993 óta az energiamegtakarítás és az energiaminőség szakértője – nemrégiben megújította weboldalát, melynek eredménye egy sokkal átláthatóbb, letisztultabb és könnyebben kezelhető felület. A látogatók értékes termék- és céginformációk megtekintése mellett online intézhetik a berendezéseikkel kapcsolatos ügyeiket.

Ajánlatkéréseiken kívül a hibabejelentéseiket, üzembehelyezési és karbantartási kérelmeiket egy egyszerű űrlap kitöltésével tehetik meg, így nagyban leegyszerűsödik és felgyorsul a feldolgozási folyamat.

A főoldalon található berendezés konfigurátor segítségével az Önök igényeinek megfelelően állíthatják össze KRL berendezésüket, akár kis- vagy középfeszültségű kompenzálásról legyen szó. A tervező programját a cég folyamatosan fejleszti a villamos tervezők igényeire szabva.

A Termékek menüpontban megtalálják az összes KRL által gyártott és forgalmazott berendezést: a fázisjavító berendezéseket, a felharmonikus szűrőket, a mérőműszereket és fogyasztásmérőket, illetve a KRL legújabb fejlesztését, a Watchdog távfelügyeleti rendszer részletes bemutatóját is.

KRL Kontrol termékek az új weboldalon
KRL Kontrol termékek az új weboldalon

A Hírek menüpontban figyelemmel kísérhetik az aktuális újdonságokat, referencia projektek bemutatóit, valamint a cég mérnökeinek szakmai cikkeit a meddőenergia kompenzálás világából. A híreket rendszeresen frissítik és közösségi média felületeiken is megosztják Önökkel.

A Dokumentumtárban megtalálják a KRL termékkatalógusait, a kezelési útmutatókat, minősítéseket és további hasznos dokumentumokat, melyek regisztrált felhasználóink számára lesznek elérhetők.

A hamarosan elérhető KRL ügyfélkapu oldalon – regisztrációt követően – elérhetővé válik az Önök egyedi partner oldala, ahol megtalálják a KRL-es szerződéseiket, e-munkalapjaikat, illetve az Önöknél üzemelő berendezések adatait is.

A KRL webáruháza a régről ismert felület maradt, de hamarosan új webshoppal is készülnek partnereik számára.

Ha az alábbi linken regisztrál a KRL ügyfelei közé, a klubtagsággal az alábbi előnyöket élvezheti:

  • Láthatja a weboldalon a csak regisztrált látogatók számára közzétett tartalmakat (szakcikkek, projekt bemutatók, kezelési útmutatók, stb.)
  • Ingyenesen alkalmazhatja a KRL megújult berendezés tervező programját.
  • Ajánlatkérő és ügyintézési űrlapokon személyes adatai automatikusan kitöltődnek.
  • Meghívót kap a cég éves szakmai rendezvényére.

REGISZTRÁLOK

A hírben szereplő termékek
RT típusú fázisjavító berendezés FS típusú fázisjavító berendezés FO típusú fojtott fázisjavító berendezés FOT típusú fojtott tirisztoros fázisjavító berendezés
 
KRL Kontrol fázisjavító berendezések
9 termék

A KRL Kontrol széleskörű választékot nyújt fázisjavító berendezésekből figyelembe véve a legkülönbözőbb üzemi körülményeket:
- a hálózat szennyezettsége áram és feszültség harmonikusokkal (sima, vagy fojtótekerccsel ellátott berendezés);
- meddőteljesítmény változásának gyorsasága (mágneskapcsolós, vagy tirisztoros fokozatkapcsolású berendezés);
- induktív vagy kapacitív meddőteljesítményt (esetleg mindkettőt) kell e kompenzálni (kondenzátoros, söntfojtós, vagy vegyes kialakítású berendezés);
- környezeti hatások, környezeti hőmérséklet (beltéri, kültéri kivitel, vagy megerősített kondenzátorokkal épített berendezés).

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ECOsine® active sync aktív felharmonikus szűrő kevesebb mint 100 µsec válaszidővel
 
ECOsine® active sync aktív felharmonikus szűrő kevesebb mint 100 µsec válaszidővel

A moduláris ECOsine® active sync sorozat napjaink elvárásaihoz igazodik és gazdaságos megoldást jelent a legnehezebb szűrési feladatokra, a legkülönfélébb nemlineáris fogyasztók esetében is. Az ECOsine® active sync szűrők egy olyan megoldási koncepciót kínálnak, mely moduláris, kisebb, önálló modulként és szűrőrendszerbe integrálva is alkalmazható. (A KRL Kft.-nél már két kolléga rendelkezik szerviz joggal a gyártó Schaffner cégnél tett sikeres vizsgát követően.)

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Hioki 3198 hálózati analizátor DME egyfázisú és háromfázisú fogyasztásmérők DMG digitális multiméterek és hálózati analizátorok
 
KRL fogyasztásmérők, háromfázisú műszerek és hálózat analizátorok
3 termék

A KRL Kontrol fogyasztásmérői között megtalálhatóak a direkt és közvetett csatlakozású, az egy- és háromfázisú, az egyszerű kivitelű és a különböző multiméter funkciókkal, be- és kimenetekkel, illetve MID tanúsítvánnyal is rendelkező eszközök.
A legtöbb táblaműszer a feszültség- és áramértékek, valamint a teljesítmény és fogyasztás mellett méri a hálózat egyéb fontosabb paramétereit is (frekvencia, teljesítménytényező, harmonikusok stb.). Bővítő modulok segítségével lehetőség van különböző kommunikációk (USB, RS-232, RS-485, Ethernet stb.) kiépítésére, így képesek a mért adatokat továbbítani, hibajelzéseket küldeni. Háttérvilágítású grafikus LCD kijelzővel, egyszerű és intuitív navigációs menüvel és nagy mérési pontossággal rendelkeznek.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
KRL Watchdog távfelügyeleti rendszer ipari fázisjavító berendezések távoli ellenőrzésére és vezérlésére
KRL Watchdog távfelügyeleti rendszer
Ipari fázisjavító berendezések távoli ellenőrzése és vezérlése
KRL Watchdog távfelügyeleti rendszer
Kategóriák
Mérőműszerek
Mérőműszerek
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...