KRL Watchdog távfelügyeleti rendszer

KRL Watchdog távfelügyeleti rendszer ipari fázisjavító berendezések távoli ellenőrzésére és vezérlésére

Ipari fázisjavító berendezések távoli ellenőrzése és vezérlése

A KRL Kontrol Kft. kétéves fejlesztés során valósította meg a KRL Watchdog távfelügyeleti rendszert, ami az ipari fázisjavító berendezések távoli ellenőrzésére és vezérlésére nyújt lehetőséget. Az új termék megfelel a modern kor elvárásainak és elősegíti a digitalizációt az ipari fázisjavító berendezések piacán. A fejlesztés magába foglalta a KRL Watchdog web alapú szoftverének megalkotását, amihez kapcsolódóan mobil applikáció is elkészült. A fázisjavító berendezéseket üzemeltető ügyfeleknek ezáltal lehetősége nyílik a berendezések távfelügyeletére a valós idejű adatok ellenőrzésével. A felhasználók azonnal értesülhetnek az esetleges hiba jelzésekről, így elkerülhetik a fázisjavítók meghibásodásával járó energiaveszteségeket és meddőenergia költségeket.

A magyarországi fázisjavítás ezzel a fejlesztéssel új korszakba lépett, és segíti az ipar 4.0 törekvéseket.

A 21. században elengedhetetlen az adatkommunikáció, ami a műszaki életben és az energetikában még inkább fontossá vált. A KRL Watchdoggal piacra került egy olyan IoT eszköz, amivel távfelügyeleti rendszerbe kapcsolhatók a fázisjavító berendezések is. A fázisjavítók kiemelten fontos berendezései az iparban a nagy villamosenergia fogyasztóknak. Meghibásodásuk esetén jelentős műszaki és anyagi károk érhetik az üzemeltető vállalkozásokat. A berendezések távfelügyeletével megelőzhetők a hibák és folyamatos ellenőrzés alatt tarthatók a fázisjavítók. A KRL új termékével az ügyfelek bárhol, bármikor üzembiztonságban és átlátható műszaki információkban részesülhetnek. 

A hírben szereplő termékek
RT típusú fázisjavító berendezés FS típusú fázisjavító berendezés FO típusú fojtott fázisjavító berendezés FOT típusú fojtott tirisztoros fázisjavító berendezés
 
KRL Kontrol fázisjavító berendezések
9 termék

A KRL Kontrol széleskörű választékot nyújt fázisjavító berendezésekből figyelembe véve a legkülönbözőbb üzemi körülményeket:
- a hálózat szennyezettsége áram és feszültség harmonikusokkal (sima, vagy fojtótekerccsel ellátott berendezés);
- meddőteljesítmény változásának gyorsasága (mágneskapcsolós, vagy tirisztoros fokozatkapcsolású berendezés);
- induktív vagy kapacitív meddőteljesítményt (esetleg mindkettőt) kell e kompenzálni (kondenzátoros, söntfojtós, vagy vegyes kialakítású berendezés);
- környezeti hatások, környezeti hőmérséklet (beltéri, kültéri kivitel, vagy megerősített kondenzátorokkal épített berendezés).

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KRL Watchdog energiafelügyeleti rendszer
 
KRL Watchdog energiafelügyeleti rendszer fázisjavító berendezések távfelügyeletére

A KRL Watchdog egy energiafelügyeleti rendszer ipari fázisjavító berendezések távoli ellenőrzésére és vezérlésére. A fázisjavító berendezések jelentős szerepet játszanak a gazdaságos villamosenergia felhasználásban és a hatékony energiaellátásban. A berendezésekben üzemelő kondenzátorok kritikus elemei a kis/középfeszültségű villamos hálózatoknak. A távfelügyelet valós idejű adatok ellenőrzésével valósul meg. A felhasználók azonnal értesülhetnek az esetleges hibajelzésekről, így elkerülhetik a fázisjavítók meghibásodásával járó energiaveszteségeket és meddőenergia költségeket. A fejlesztés során meglkották a KRL Watchdog webszoftvert, amelyhez kapcsolódóan készült egy mobiltelefonos és egy táblagépes applikáció is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Megújult a KRL Kontrol Kft. weboldala
Megújult a KRL Kontrol Kft. weboldala
A KRL Kontrol Kft. – 1993 óta az energiamegtakarítás és az energiaminőség szakértője – nemrégiben megújította
Megújult a KRL Kontrol Kft. weboldala
Kategóriák
Kivitelezői szoftverek, applikációk
Kivitelezői szoftverek, applikációk
Gyártóspecifikus épületvillamossági szoftverek
Gyártóspecifikus épületvillamossági szoftverek
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...