proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új strukturált hálózati katalógus a Legrandtól


2019. május 19.

A teljes Legrand strukturált hálózati kínálat helyi hálózati és adatbanki környezetben

2019 áprilisában megjelent a Legrand legfrissebb szakmai katalógusa, nyomtatott és elektronikus formában egyaránt. Az új dokumentum közel 130 oldalon mutatja be a teljes strukturált hálózati kínálatot, helyi hálózati (LAN) és adatbanki (datacenter) környezetben egyaránt.

A katalógus első oldalai általánosságban mutatják be a Legrand strukturált hálózati kínálatát és az ahhoz kapcsolódó egyéb rendszereket, úgymint informatikai és audio /videó szerelvényeket, padlódobozokat, enerigaoszlopokat, rácsos kábeltálcákat, stb.. Ezt követően négy fejezetre bontva kerül ismertetésre a hálózati termékkínálat.

Az első rész bemutatja a réz alapú rendszereket, amiben patch panelek; kültéri, fali és patch kábelek; végpontok és egyéb segédanyagok szerepelnek, Cat.5, Cat.6, Cat.6A, Cat.7 és Cat.8 változatban.

A katalógus következő szakasza az üvegszál alapú rendszerek kínálatát ismerteti hasonló termékösszetétellel: hagyományos, moduláris, kazettás és UHD patch panelek; kültéri, beltéri és patch kábelek; pig-tailek és segédanyagok.

A harmadik fejezet a különböző rack szekrényeket taglalja: fali, álló, hálózati, szerver, ipari, kültéri és hidegfolyosós változatokkal.

A katalógus befejező része a rack szekrényen belüli energiaellátással, energiaelosztással és finomvédelmi eszközökkel foglalkozik. Itt jelennek meg a hagyományos elosztósorok (bPDU), a komplett rack felügyelet megvalósítására is alkalmasa különféle szenzorokkal felszerelhető, számos protokollal kompatibilis, mérhető és kapcsolható intelligens elosztósorok (iPDU); továbbá a teljesen egyedülálló, fali rack szekrénybe helyezhető szünetmentes elosztósorok (uPDU) és a hagyományos, álló rack szekrénybe telepíthető vonali interaktív és online kettős konverziós UPS-ek.
Legrand strukturált hálózati rendszerek katalógus 2019

A Legrand új, letölthető strukturált hálózati katalógusáért kattintson a fenti képre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Legrand Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 505 8510
Fax: +36 1 505 8542
Zöld szám: +36 80 204 186
E-mail:
Web: www.legrand.hu
Szakmai vevőszolgálat
   
   
   
   
   
A Legrand a villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője. A világ több mint 160 országában 31 000 alkalmazottat foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú cég árbevétele 2007-ben 4,1 milliárd euró felett volt. A Legrand csoport magyarországi központja a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt. árbevétele évi 17 milliárd forint. Ennek jelentős része belföldön, míg a fennmaradó rész a világ 18 országából realizálódik. A cég kínálatát 9 000 különféle, évi 18 millió darab eladott termék alkotja, amelyeket professzionális partnereken keresztül értékesít országos lefedettséggel. A Legrand rendelkezik ISO 9001-es minőségtanúsítással, amely garantálja a gyártás magas színvonalát. A cég szigorú környezetvédelmi politikája eredményeképpen az ISO 14001-es minősítést is megkapta.
Márkanevek: Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam, Zucchini
Kulcsszavak:  strukturált  hálózat  LAN  datacenter  audio  szerelvény  video  szerelvény  padlódoboz  enerigaoszlop  kábeltálca  patch  panel  patch  kábel  pig-tail  Cat  5  Cat  6  Cat  6A  Cat  7  Cat  8  rack  szekrény  elosztósor  bPDU  intelligens  elosztósor  iPDU  szünetmentes  elosztósor  uPDU  vonali  interaktív  és  online  kettős  konverziós  UPS