Új strukturált hálózati katalógus a Legrandtól

A teljes Legrand strukturált hálózati kínálat helyi hálózati és adatbanki környezetben

2019 áprilisában megjelent a Legrand legfrissebb szakmai katalógusa, nyomtatott és elektronikus formában egyaránt. Az új dokumentum közel 130 oldalon mutatja be a teljes strukturált hálózati kínálatot, helyi hálózati (LAN) és adatbanki (datacenter) környezetben egyaránt.

A katalógus első oldalai általánosságban mutatják be a Legrand strukturált hálózati kínálatát és az ahhoz kapcsolódó egyéb rendszereket, úgymint informatikai és audio /videó szerelvényeket, padlódobozokat, enerigaoszlopokat, rácsos kábeltálcákat, stb.. Ezt követően négy fejezetre bontva kerül ismertetésre a hálózati termékkínálat.

Az első rész bemutatja a réz alapú rendszereket, amiben patch panelek; kültéri, fali és patch kábelek; végpontok és egyéb segédanyagok szerepelnek, Cat.5, Cat.6, Cat.6A, Cat.7 és Cat.8 változatban.

A katalógus következő szakasza az üvegszál alapú rendszerek kínálatát ismerteti hasonló termékösszetétellel: hagyományos, moduláris, kazettás és UHD patch panelek; kültéri, beltéri és patch kábelek; pig-tailek és segédanyagok.

A harmadik fejezet a különböző rack szekrényeket taglalja: fali, álló, hálózati, szerver, ipari, kültéri és hidegfolyosós változatokkal.

A katalógus befejező része a rack szekrényen belüli energiaellátással, energiaelosztással és finomvédelmi eszközökkel foglalkozik. Itt jelennek meg a hagyományos elosztósorok (bPDU), a komplett rack felügyelet megvalósítására is alkalmasa különféle szenzorokkal felszerelhető, számos protokollal kompatibilis, mérhető és kapcsolható intelligens elosztósorok (iPDU); továbbá a teljesen egyedülálló, fali rack szekrénybe helyezhető szünetmentes elosztósorok (uPDU) és a hagyományos, álló rack szekrénybe telepíthető vonali interaktív és online kettős konverziós UPS-ek.
Legrand strukturált hálózati rendszerek katalógus 2019
Legrand strukturált hálózati rendszerek katalógus 2019


A Legrand új, letölthető strukturált hálózati katalógusáért kattintson a fenti képre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Legrand Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

LCS³ (üvegszál) patch panelek és pigtailek LCS³ fali rack szekrények LCS³ hagyományos elosztósorok (PDU) LCS³ és Linkeo (réz) patch panelek és portok
 
Legrand strukturált hálózati rendszer
21 termék

Komplett megoldások adatátviteli rendszerek strukturált kiépítésére. Maximális adatátvitel réz és üvegszál alapú rendszereken egyaránt. Az RJ45 csatlakozós Cat.8 rendszer akár négyszer gyorsabb adatátvitelre képes mint az eddigi Cat.6A és Cat.7 kategóriák. Az LCS³ réz kábelezési rendszer magas minőségét jól jellemzi, hogy + 3 dB csillapítási tartalékot garantál a szabványban meghatározott áthallás és reflexiós veszteség értékekhez képest. Ezen sáv eredményeként kapott tartalék szavatolja a folyamatos adatátvitel biztonságát.

21 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Keor PDU - szünetmentes elosztósor (uPDU) a Legrandtól
Keor PDU - szünetmentes elosztósor (uPDU) a Legrandtól
Az új termékek főként fali 19” rack szekrényekbe helyezett IT eszközök biztonságos szünetmentes megtáplálását valósíthatják meg
Keor PDU - szünetmentes elosztósor (uPDU) a Legrandtól

Kategóriák

Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Rack szekrények, rack elosztósorok
Rack szekrények, rack elosztósorok
Kiegészítők optikai és strukturált hálózati rendszerekhez
Kiegészítők optikai és strukturált hálózati rendszerekhez
Optikai rendszerek
Optikai rendszerek
Strukturált hálózati rendszerek
Strukturált hálózati rendszerek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...