Bővített és aktualizált Legrand megjelenés a ProIDEA honlapon

Új termékismertetőkkel és termékújdonságokkal bővült a bemutatott termékek sora


A Legrand Zrt. új termékismertető anyagokkal és termékújdonságokkal bővítette a ProIDEA honlapon bemutatott termékeinek sorát. A 2008-as év végén megjelent 2009/2010-es Legrand katalógus már nagyrészt tartalmazza az újdonságokat, ám vannak olyan termékek amelyek néhány hete kerültek bevezetésre. A honlapra feltöltött összes információs anyagot frissítettük az új 2009/2010-es Legrand katalógus szerint.
 
A Legrand villamossági szerelvények termékkör egy komplett új családdal egészült ki. A Program Mosaic™ termékcsalád kimondottan irodákba és munkahelyre ajánlott. Részletes információs katalógusa május közepétől lesz elérhető az oldalon. A Valena™ és Cariva™ szerelvénycsaládok új színekkel bővültek. A Valena termékismertető már megtalálható, a Cariva új prospektus pedig május végétől lesz elérhető a ProIDEA oldalon. A vízmentes szerelvények az új Plexo55 szerelvénycsaláddal egészült ki.

A DLP csatorna választék a klíma csatornarendszer megjelenésével válik teljessé, így védi és elrejti a falakhoz rögzített csöveket. Újdonság többek között a Legrand padlódobozok, melyek számos előnnyel rendelkeznek, tökéletesen illeszkednek környezetükhöz. A Legrand katalógus ide vonatkozó oldalai, melyekben minden termékinformáció megtalálható, itt szintén elérhetők.

Erősáram területén is bővültek a termékek, így a minden igénynek, műszaki és környezetvédelmi elvárásnak megfelelő új Altis és Marina szerelőlapos szekrények, az Osmoz működtető és jelzőkészülékek újdonságként, valamint a P17 Tempra és Hypra rendszerek továbbfejlesztett termékként kerülnek bemutatásra, csakúgy mint az új DMX™ és DPX™ kompakt megszakítók. A 2009/2010-es Legrand katalógusban megtalálható általános és műszaki információk pdf formátumban lettek feltöltve.

2009. májustól már a magyar piacon is elérhetők az új Viking3 sorkapcsok, melyeket szakemberek sokéves tapasztalati alapján fejlesztett ki a Legrand. A sorkapocs részletes termékismertető anyaga szintén megtalálható a Proidea oldalon.

A Sarlam termékei között forradalmi újítás az energiatakarékos, rádiófrekvenciás mozgásérzékelővel ellátott lámpatestek. A termékkör szórólapja letölthető a honlapról.

Szintén újdonság, hogy tavaly óta, a Zucchini - az energiasín rendszerek specialistája - is a Legrand Csoport márkái közé tartozik Magyarországon. A Zucchini Sínrendszerek és Transzformátorok angol nyelvű katalógusanyaga kompletten feltöltésre került.
Legrand 2009-2010 katalógus
Legrand 2009-2010 katalógus

Ha az Legrand Zrt. termékeivel kapcsolatban további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogóra, vagy használja az oldal alján lévő Információkérés gombot, ha egyéb információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Legrand munkatársától.
 
Kategóriák
Középfeszültségű és nagyfeszültségű transzformátorok
Középfeszültségű és nagyfeszültségű transzformátorok
Audio és video kaputelefonok, csengők
Audio és video kaputelefonok, csengők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Közvilágítás
Közvilágítás
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...