proidea.hu online termékinformációs katalógus

IMI Hydronic Engineering az Épületinformációs Modellezésben (BIM)


2016. november 02.

A TA, a Heimeier és a Pneumatex termékek elérhetők a legnagyobb BIM modell adatbázisból

Az IMI Hydronic Engineering mindhárom márkájának (TA, Heimeier, Pneumatex) termékei elérhetők a legnagyobb BIM modell szolgáltató cég által létrehozott adatbázisból vagy a szabadon telepíthető Revit kiegészítő plugin, illetve a MagiCAD for Revit szoftveren keresztül. Telepítés után ezek a termékek a Revit projektbe importálhatók, illetve a cég adatbázisa automatikusan frissül a megjelenő új termékekkel. A Revit és MagiCAD for Revit szoftvercsalád széles körben használt az Épületinformációs Modellezés (BIM) terén. A Revit szoftver használatával a pontos terv modellezés mellett, hatékonyabbá tehető a tervezői munka a teljesítmény optimalizálásával és a szakágak teljes összhangjával.

IMI Hydronic Engineering termék modellek elérhetőségei BIM alkalmazásra:

Ha a TA, Heimeier és Pneumatex Épületinformációs Modellezésben (BIM) elérhető termékeiről információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1037 Budapest, Kunigunda u. 60.
Telefon: +36 1 453 6060
Fax: +36 1 453 6070
Web: http://www2.imi-hydronic.com/hu/
Dudás István
projekt menedszer +36 30 933 3671
   
   
Az IMI International Kft.-t, illetve annak jogelődjét 1990-ben hozta létre az angol multinacionális IMI plc., elsősorban rézidomok gyártására. Nem sokkal később bővült a tevékenység: elindult a hazai és külföldi forgalmazás, majd a termékkínálatban megjelentek a vörösrézcső rendszerek. A sikeres bevezetés után a cég rövid időn belül piacvezető lett.
Nem elsősorban forgalmaznak, hanem inkább hozzáadott értéket képviselő megoldásokat nyújtanak partnereiknek. Ügyfélcentrikus kiszolgálásukat egy rugalmas logisztikai háttér biztosítja.

Az értékesített termékekhez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatásokkal segítik vevőiket:
- Hidraulikai és légtechnikai rendszerek beszabályozása
- Műszaki tanácsadás
- Oktatások, továbbképzések
Márkanevek: IMI Pneumatex, IMI TA, IMI Heimeier
Kulcsszavak:  IMI  Hydronic  Engineering  Épületinformációs  Modellezés  BIM  modell  adatbázis  TA  Heimeier  Pneumatex  Revit  kiegészítő  plugin  Revit  és  MagiCAD  for  Revit  szoftvercsalád  tervezői  munka  terv  modellezés