Megújult a DIRICKX Kerítés Kft. szakmai weboldala

Folyamatosan frissülő tartalom segíti a honlap látogatóit

Az új dirickx.hu weboldalon folyamatosan frissülő tartalommal segítenek a látogatóknak megtalálni a tökéletes választást a kerítésekkel, kapukkal vagy biztonságtechnikai megoldásokkal kapcsolatban. Az új honlapon mindemellett az aktuális termékpaletta, termékleírások, műszaki adatok, és közvetlen ajánlatkérés is megtalálható.

DIRICKX Kerítés új weboldal - ajánlatkérés
Megújult a DIRICKX Kerítés szakmai weboldala

A külön tervezőknek szóló menüpontban - egy regisztrációt követően - lehetőség van a tervezési munkához szükséges dokumentumok beszerzésére. A folyamatosan frissülő referenciák pedig segítséget nyújtanak a megfelelő design kiválasztásában.

DIRICKX Kerítés weboldal - tervezőknek
Megújult a DIRICKX Kerítés szakmai weboldala

A DIRICKX-nél hisznek abban, hogy az innováció és az ügyfél orientáltság az, amely kiemeli vállalkozásukat a tömegből. Ezt a hitvallást támasztja alá az is, hogy 2021-ben ünnepelik a DIRICKX 100. évfordulóját. Ügyfeleik elégedettsége nem csak az innovatív termékek és magas színvonalú szolgáltatásokon múlik, mivel a mai online világban fontos szempont, hogy az új, letisztult és modern weboldal nyújtotta lehetőségekkel is az ügyfelek rendelkezésére álljanak.

Látogasson el a megújult www.dirickx.hu weboldalra, és fedezze fel kínálatukat, böngésszen termékeik és referenciáik között és kérjen ajánlatot.​

A hírben szereplő termékek
DIRICKX Allix kapuk DIRICKX SPEEDIX gyorskapu DIRICKX Espace sínen futó kapu DIRICKX AXYLE kapuk
 
DIRICKX kapuk
4 termék

A DIRICKX kerítések széles skáláját a minden felmerülő igényre megoldást nyújtó kapuk teszik teljessé. Legyen szó akár kerti kiskapuról vagy a nagy kamionforgalom számára épülő, akár 15 m átjárójú szabadonfutó kapuról, manuális kivitelben vagy motorizálva, a DIRICKX Kerítés Kft.-nél minden típus megrendelhető. A francia gyártó által biztosított minőségi színvonalnak megfelelően a kapuk is kettős korrózióvédelemmel készülnek, akárcsak a kerítéselemek. A RAL skála minden színében kaphatók, tökéletesen illeszkedve a kerítéshez és a környezethez.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Dirickx korlátok
 
DIRICKX korlátok

A könnyen telepíthető DIRICKX korlátok elérhetők EXALT vagy myMIX kitöltéssel. A kínálatban 4 féle EXALT és 8 féle myMIX modell közül lehet választani, túlnyúló vagy nem túlnyúló rudakkal, 6 féle standard színben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DIRICKX Elixir rudazott kerítések DIRICKX Axis táblás kerítésrendszerek DIRICKX myMix kerítés DIRICKX ARISTA táblás kerítés
 
DIRICKX kerítésrendszerek
9 termék

A DIRICKX Kerítés Kft. széles termékskálájában megtalálhatók az ipari és lakossági kerítések, a sportlétesítmények bekerítésére alkalmas komplex rendszerek, a mezőgazdasági hálók, védelmi és mobilkerítések, valamint a kerítéstípusokhoz tökéletesen illeszkedő különböző nyitásmódú kapuk. Nagy hangsúlyt kap az innováció, szinte évente új kerítés megoldással jelentkeznek. Az év kerítése az myMix, rudazott, táblás rendszer, kapuja az Allix.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kerítések
Kerítések
Kertkapuk
Kertkapuk
Lépcsők, korlátok, járórácsok
Lépcsők, korlátok, járórácsok
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...