proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissült a Daikin VRV rendszerek megjelenése a ProIDEA katalógusban


2018. szeptember 27.

A termékstruktúra a legújabb kiadvány alapján került kialakításra

Elérhetővé vált a Daikin VRV rendszereit tartalmazó legújabb katalógusa. A ProIDEA katalógusban létrehozott új termékstruktúra az kiadvány logikája szerint került felépítésre. Az egyes termékoldalakon letölthető anyagokként csak a kiadvány adott termékhez tartozó oldalai kerültek feltöltésre pdf formátumban. Ennek a kialakításnak köszönhetően az információk célzottan, termékenként érhetők el anélkül, hogy nagyobb állományok, vagy a teljes kiadvány letöltésére szükség lenne.

Természetesen a teljes VRV katalógus is feltöltésre került, melyet a Daikin VRV rendszerek termékoldalán, vagy az alábbi képre kattintva érhet el.

Daikin VRV katalógus

A Daikin VRV rendszerek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Fehérvári út 84/a. 4. emelet
Telefon: +36 1 464 4500
Fax: +36 1 464 4501
Web: www.daikin.hu
Mikolai Máté
Műszaki ajánlatadó – VRV specialista +36 70 513 2631
   
   
A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, és széles körben használható, magas színvonalú, beltéri klíma szabályozó berendezéseket és rendszereket gyárt kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben történő alkalmazásra.
Márkanevek: Daikin, Zanotti, AHT
Kulcsszavak:  Daikin  VRV  hőszivattyú  hővisszanyerő  klíma  hűtés  fűtés  HMV  változó  hűtőközeg  tömegáram  klimatizálás