Frissült a Daikin VRV rendszerek megjelenése a ProIDEA katalógusban

A termékstruktúra a legújabb kiadvány alapján került kialakításra

Elérhetővé vált a Daikin VRV rendszereit tartalmazó legújabb katalógusa. A ProIDEA katalógusban létrehozott új termékstruktúra az kiadvány logikája szerint került felépítésre. Az egyes termékoldalakon letölthető anyagokként csak a kiadvány adott termékhez tartozó oldalai kerültek feltöltésre pdf formátumban. Ennek a kialakításnak köszönhetően az információk célzottan, termékenként érhetők el anélkül, hogy nagyobb állományok, vagy a teljes kiadvány letöltésére szükség lenne.

Természetesen a teljes VRV katalógus is feltöltésre került, melyet a Daikin VRV rendszerek termékoldalán, vagy az alábbi képre kattintva érhet el.

Daikin VRV katalógus
Daikin VRV katalógus


A Daikin VRV rendszerek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Daikin HXY-A8 alacsony hőmérsékletű hydrobox egység Daikin VRV IV hővisszanyerős rendszer FXAQ-A oldalfali egység FXDQ-M9 kisméretű légcsatornázható álmennyezeti egység
 
Daikin VRV rendszerek
32 termék

A Daikin VRV rendszerrel jelentősen csökkentheti energiafogyasztását, optimalizálva a szezonális teljesítményt a hatékony bel- és kültéri egységekkel, innovatív technológiákkal és intelligens energiagazdálkodási vezérlőkkel.

32 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
VRF klímák
VRF klímák
Légfüggönyök
Légfüggönyök
Napkollektorok
Napkollektorok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...