proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissültek a Daikin split és Sky Air termékek műszaki információi a proidea.hu-n


2018. július 09.

Minden termékoldalon a legfrissebb adatlapok érhetők el

A Daikin legújabb 2018/19-es Split/Sky Air nevű kiadványa alapján az alábbi termékek műszaki adatlapjai kerültek frissítésre: A ProIDEA katalógusban létrehozott új termékstruktúra a 2018/19-es kiadvány logikája szerint került felépítésre. Az egyes termékoldalakon letölthető anyagokként csak a kiadvány adott termékhez tartozó oldalai kerültek feltöltésre pdf formátumban. Ennek a kialakításnak köszönhetően az információk célzottan, termékenként érhetők el anélkül, hogy nagyobb állományok, vagy a teljes kiadvány letöltésére szükség lenne.

Természetesen a teljes, változtatások nélküli kiadvány is feltöltésre került, melyet vagy a Daikin split rendszerek termékoldalán, vagy az alábbi képre kattintva érhet el.

Daikin split és Sky Air kiadvány

A Daikin split rendszerek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Fehérvári út 84/a. 4. emelet
Telefon: +36 1 464 4500
Fax: +36 1 464 4501
Web: www.daikin.hu
Mikolai Máté
Műszaki ajánlatadó – VRV specialista +36 70 513 2631
   
   
A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, és széles körben használható, magas színvonalú, beltéri klíma szabályozó berendezéseket és rendszereket gyárt kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben történő alkalmazásra.
Márkanevek: Daikin, Zanotti, AHT
Kulcsszavak:  Daikin  split  klíma  multisplit  légkondicionáló  hűtés  Sky  Air  Bluevoltuion  légkondi  kültéri  egység  légtisztító  hibrid  hőszivattyú  szellőztető