proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissítésre kerültek a Daikin fűtési rendszerek műszaki információi a proidea.hu-n


2018. szeptember 06.

A termékoldalakon már a legfrissebb adatlapok érhetők el

Elérhetővé vált a Daikin fűtési rendszereit tartalmazó új katalógusa. A proidea.hu-n létrehozott új termékstruktúra a 2018/19-es kiadvány logikája szerint került felépítésre. Az egyes termékoldalakon letölthető anyagokként csak a kiadvány adott termékhez tartozó oldalai kerültek feltöltésre pdf formátumban. Ennek a kialakításnak köszönhetően az információk célzottan, termékenként érhetők el anélkül, hogy nagyobb állományok, vagy a teljes kiadvány letöltésére szükség lenne.

Természetesen a teljes 2018/19-es fűtési rendszer katalógus is feltöltésre került, melyet vagy a Daikin fűtési rendszerek termékoldalán, vagy az alábbi képre kattintva érhet el.

Daikin fűtési rendszerek új katalógus

A Daikin fűtési rendszerek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Fehérvári út 84/a. 4. emelet
Telefon: +36 1 464 4500
Fax: +36 1 464 4501
Web: www.daikin.hu
Hodermarszki Zsolt
fűtéstechnikai specialista-lakossági hőszivattyúk +36 20 490 1067
Horváth Gábor
fűtéstechnikai értékesítő / mérnök tanácsadó +36 20 403 0845
A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, és széles körben használható, magas színvonalú, beltéri klíma szabályozó berendezéseket és rendszereket gyárt kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben történő alkalmazásra.
Márkanevek: Daikin, Zanotti, AHT
Kulcsszavak:  Daikin  fűtés  Altherma  hőszivattyú  HMV  melegvíz  kazán  gázkazán  használati  melegvíz  tároló  hőtároló