proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új ACO weboldal borászati megoldásokkal


2019. május 02.

Vízelvezetési megoldások borászatok számára a HygieneFirst koncepció jegyében

ACO vízelvezetési megoldások borászatok számára
Központi helyet foglalnak el az ACO termékei között a higiénikus élelmiszeripari megoldások. A HygieneFirst koncepció jegyében indult el a kifejezetten a borászatok vízelvezetési igényeire megoldást kínáló új weboldal.

Egészen különleges szeletét képviselik a borászatok az élelmiszeriparnak. Ha végig gondoljuk a szőlő útját a tőkétől a palackig, akkor könnyen beláthatjuk, hogy ebben a szegmensben is kiemelt szerep jut a higiénikus, fertőzésmentesen tartható környezetnek, illetve a hosszú távon is megbízhatóan működő vízelvezető rendszernek. A bor előállításával foglalkozó üzemek, pincék területén a vízelvezető rendszernek nemcsak a gyártás különböző szakaszai során keletkező szennyvíz elvezetésével kell megbirkóznia. A szőlő feldolgozása alatt létrejövő szilárd hulladék egy része szintén ebbe a rendszerbe kerül. És akkor még nem is beszéltünk a szállítási feladatok ellátásáról, amikor a teherjárművek, illetve kézikocsik jelentenek komoly fizikai igénybevételt a területnek, mind beltéren, mind kültéren.

Az ACO az immár jól ismert HygieneFirst márkaneve alatt összegyűjtötte a borászati üzemek számára kínált megoldásait és mindezt egy tematikus honlapon mutatja be. Az ACO higiénikus termékeit az EN 1253 szabvány előírásai alapján gyártják és NÉBIH higiéniai minősítéssel is rendelkeznek.
 
 

Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Kóczián Ádám
Food & Kitchen Kategória Menedzser +36 24 620 380, +36 30 955 7794
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
Kulcsszavak:  borászat  beltéri  vízelvezetés  ACO  higiénikus  rácsos  folyóka  AG218  higiénikus  padlóösszefolyó  ACO  Pipe  csőrendszer  nagy  kapacitású  padlóösszefolyó  ACO  Modular  résfolyóka  ACO  Kerb  lábazati  elem  L-profil  peremkialakítással  ACO  DRAIN  Monoblock  ACO  Stormbrixx  esővízkezelő  rendszer  vizek  szikkasztása  és  tárolása  ACO  Sedismart-C  iszapleválasztó  ACO  áramlásszabályzó  rendszer  higiénikus  vízelvezetés  élelmiszeripar  HygieneFirst