proidea.hu online termékinformációs katalógus

MEVA zsaluk alkalmazásával épül az új látogató- és információs központ a Normafánál


2018. december 17.

Az épület várhatóan 2019 év végére készül el

A Normafa-rehabilitációs program fontos elemeként új látogató- és információs központot hoznak létre az Eötvös út 48. szám alatti ingatlanon. A fogadóközpont céljaira felújítják a területen található, több mint százéves, helyi védettséget élvező szecessziós nyaralóvillát, emellett egy új, a tájba illő kiszolgálóépületet alakítanának ki.

Kivitelezés kezdete: 2018 június
Kivitelezés várható vége: 2019 IV. negyedév
Építtető/Megrendelő: Budapest XII. Hegyvidék Önkormányzata
Fővállalkozó: Archibona Kft.
Szerkezet építő: CLC-Construct Kft.

Új látogató- és információs központ, Normafa

A lejtős terepen húzódó épület a terep adottságait követve több szintugrással készül. A közel 100 méter hosszú, átlag 15 méter széles építmény három dilatációs egységből áll. Az épület két egységéhez csatlakozó harmadik, önállóan dilatált egység egy 2.000 m²-es csapadékvíz gyűjtő medence, mely fölött egy oktató sípálya kerül kialakításra, így már összesen 160 méter hosszú az épületegyüttes. Az épület teljes területén alápincézett és alacsony hajlású födémmel készül.

Meva zsaluk alkalmazása az új látogatóközpont építkezésén

A pinceszinten a vízzáró 4 m magas falakhoz Mammut 350-es kétoldali falzsalut használnak. A pinceszinti 4 m magas, 0,3 m átmérőjű pillérekhez, Circo körpillérzsalut használnak.

Meva zsaluk alkalmazása az új látogatóközpont építkezésén

Ferde látszóbeton koporsófödém (részben saját anyag) MevaFlex. Látszóbeton vasbeton falak - Műanyag polírozott zsaluhéj. Egyoldali vasbeton falak *STB 450+ Mamut 350. Nagy homlokzati magasságokhoz KAB munkaállvány.

Az alkalmazott MEVA termékek letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a MEVA Zsalurendszerek Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1047 Budapest, Labdarúgó u. 19.
Telefon: +36 1 272 2222
Fax: +36 1 369 5885
E-mail:
Web: www.meva.net
Lachmann Botond
cégvezető/főmérnök +36 30 940 0880
   
   
   
A MEVA Zsalurendszerek Zrt-t a németországi MEVA Schalungssysteme GmbH. leányvállalataként 1993-ban jegyezték be. Már több, mint 10 éve forgalmazza az anyacég fal-, födém- és pillérzsaluzatait, állványait. A cég szolgáltatásai közé tartozik az értékesítésen és bérbeadáson túl a szaktanácsadás, a helyszíni betanítás, és a MEVACAD számítógépes programmal előállított zsaluzási terv készítése.
Kulcsszavak:  MEVA  Mammut  350  Circo  MevaFlex  KAB  munkaállvány