proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Uponor Épületgépészeti Kft. 20%-kal csökkenti listaárait


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2013. december 11.

Az új árak 2014. január 1-től érvényesek

Az Uponor listaárak 2014. január 1-től 20%-kal csökkennek. Természetesen az árváltozáshoz új vásárlási kondíciók tartoznak. Januárban elkészül az új nyomtatott árlista is, mely digitális formában hamarosan a rendelkezésre áll.
Az új évben néhány termék megnevezése és csomagolása is megváltozik, de ez a változás a termékek cikkszámát nem érinti.


Az Uponor termékekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Épületgépészeti  listaár  csökkenés