proidea.hu online termékinformációs katalógus

Készletkisöprés - rendszeres akciók a Traconnál


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. február 08.

A webáruház funkciói új vásárlási lehetőséggel bővültek

A TRACON webáruházának másik új vásárlási lehetősége a készletkisöprés akció, melynek keretében a cég szintén listaárat csökkent, így a vevők egyedi kedvezményei a csökkentett árból érvényesíthetők.

Érdemes böngésznie a kifutó termékek között, mert itt akár 60%-os listaárcsökkentett terméket is találhat, melyből levonhatja saját vevői kedvezményét. Legyen résen, nehogy lemaradjon az utolsó darabokról, hisz ezek a termékek többé nem lesznek elérhetők a TRACON választékában!

Kattintson az alábbi képre, és böngésszen a kifutó termékek között!

A TRACON termékeinek információit, letölthető anyagait megtalálja, ha az alábbi céglogóra kattint.Amennyiben további információt szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-2120 Dunakeszi, Déli Ipari Park, Pallag u. 23.
Postacím: H-2120 Dunakeszi, Dunakeszi 1. Pf.: 165
Telefon: +36 27 540 000
Fax: +36 27 540 005
E-mail:
Web: www.tracon.hu
Vevőszolgálat
  +36 27 540 000
   
   
   
   
A TRACON Budapest Kft. fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás. Partnereik több, mint 7.500 cikk közül választhatnak, és vásárolhatnak igényeik szerint. E cikkeknek kb. 90%-a raktárról elérhető, és a megrendelt termékeket Magyarország területén a megrendeléstől számított 24 órán belül munkanapokon szállítmányozó partnerek segítségével kiszállítják. Termékeik minőségének záloga a jól felszerelt laboratóriumaikban rajtuk folyamatosan végzett típusvizsgálati tesztek végrehajtása és a cég által folyamatosan működtetett és megújított ISO 9001 szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszer használata.
Márkanevek: Tracon
Kulcsszavak:  Tracon  webáruház  készletkisöprés  akció  kifutó  termékek  kisfeszültségű  villamos  termékek  épületvillamosság