proidea.hu online termékinformációs katalógus

Módosultak a Pureco tervezői nyereményjátékának feltételei


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. augusztus 02.

A betervezett termék, technológia értékhatárától függetlenül bárki indulhat a nyereményjátékon

A tervezői szakma pozitív megítélése és a minőségi tervezői munka mellett a Pureco Kft. számára kiemelten fontos a tervezők, mérnökök fenntarthatóság érdekében tett minden erőfeszítése. Ennek az elkötelezettségnek a jegyében úgy döntöttek, hogy egyszerűsítik tervezői nyereményjátékuk nevezési feltételeit.

A mai naptól a betervezett termék, technológia értékhatárától függetlenül bárki indulhat nyereményjátékukon, melynek fődíja egy Toyota Yaris 1,5 "LIVE" Hybrid személyautó. A nyereményjátékkal kapcsolatos részletes információkért látogasson el weboldalukra: www.tervezzen.pureco.hu

A nyereményjáték 2016. október 31-ig tart.

Pureco tervezői nyereményjáték

Ha a Pureco tervezői nyereményjátékával kapcsolatban bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
Kulcsszavak:  pureco  tervezői  nyereményjáték  csapadékvíz  ivóvíz  szennyvíz  tisztítás