Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Zelio RSB tűs érintkezős interfészrelé

Az RSB relé 1 (12/16 A) vagy 2 (8 A) váltóérintkezővel rendelkezik, tűs érintkezőinek köszönhetően alkalmazható NYÁK lapokon is, a relé foglalata elválasztott kialakítású (felül a főáramköri érintkezők, alul a vezérlőköri érintkezők csatlakozói helyezkednek el). Akár egyetlen referencia szám alatt is elérhető előre szerelt megoldásként (foglalat + relé + karbantartó kar + védelmi modul), mely megkönnyíti a kiválasztást.

Letöltések

További termékek a cégtől
Easy Harmony XA2E műanyag O22 működtető és jelzőegységek fémes megjelenéssel Easy Modicon ABL2 egyfázisú tápegység Altivar Machine 12 egyfázisú frekvenciaváltó Harmony ST6 általános panelek
 
Schneider Electric ipari automatizálás és vezérlés
61 termék

A Schneider Electric széleskörű automatizálási megoldásokat és vezérlőrendszereket kínál az ipar, az infrastruktúra fejlesztés és az építőipar területén használt egyszerű gépekhez vagy komplex folyamatirányitási alkalmazásokhoz.

61 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Exiway Smartled DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48509
 
Exiway Smartled DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer

120 és 800 lumen közötti fényerő mindössze 1 termékméretben. Az Exiway Smartled DiCube univerzálisabb, kevesebb termék és tartozékreferenciával. IP65 védettség egyéb kiegészítő nélkül. Magasra telepített lámpa esetén a megoldás egyszerű: irányítson lézersugarat a lámpára a címzés vagy a teszt elindításához. Az eredmény látható a visszajelző LED-en és azt elküldi a vezérlőnek is. Kombinált és készenléti üzemmódban is elérhető kivitel: a kombinált üzemmódú termék készenléti üzemmódban is használható, ennek kiválasztása a csatlakozón vagy a szoftveren keresztül történik. A forradalmian új LiFePO4 technológiájú akkumulátor eddig soha nem látott (akár 8-10 éves) élettartamot kínál, ezáltal lecsökkentve a karbantartási költségeket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Moduláris védelmi készülékek napelemes rendszerekhez
 
Moduláris védelmi készülékek napelemes rendszerekhez

A C60PV-DC egy DC kismegszakító többfüzéres (multi string) fotovoltaikus rendszerekhez. Az SW60-DC egy DC főkapcsoló, amely leválasztásra és vezérlésre használható fotovoltaikus rendszerekhez. A C60NA-DC egy DC terheléskapcsoló, amely mezők leválasztásra és vezérlésre használható fotovoltaikus rendszerekhez. A készülékek ideális védelmi és leválasztási/kapcsolási funkciót tölthetnek be egyenáramú környezetben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Harmony XB4-XB5 műanyag és fém Ø22 működtető és jelzőegységek Harmony XB4 ATEX robbanásbiztos környezetbe építhető fém működtető és jelzőkészülékek Harmony XB4R-XB5R vezetéknélküli nyomógombok Harmony XB5S biometrikus kapcsolók
 
Harmony nyomógombok, kapcsolók, jelzőlámpák
6 termék

A Harmony működtető és jelzőkészülékek könnyű szerelhetőséget, flexibilis kialakítást és robusztus megoldást nyújtanak felhasználói számára, aminek köszönhetően az ipar legmagasabb elvárásainak megfelelő kezelőpanelek építhetők meg.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Interpact INS-INV terheléskapcsolók
 
Interpact INS-INV terheléskapcsolók

Az Interpact INS/INV szakaszolókapcsolói vezérlési és leválasztási funkciókat teljesítenek a kisfeszültségű ipari és szolgáltatói létesítményekben. Valamennyi Interpact szakaszolókapcsoló alkalmas leválasztásra, mert megfelel az IEC 60947-3 szabvány erre vonatkozó előírásainak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Relék és impulzuskapcsolók
Relék és impulzuskapcsolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...