Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. Zelio áramfigyelő relék

Ezek az 1 fázisú áramfigyelő relék túláram és áramcsökkenés detektálására szolgálnak, elérhetők beépített áramváltós vagy külső áramváltós kivitelben.

Letöltések

További termékek a cégtől

Zelio SSL keskeny kialakítású DIN sínre szerelhető interfész szilárdtestrelé Zelio SSM moduláris kialakítású DIN sínre szerelhető szilárdtestrelé Zelio SSP panelre szerelhető 1- és 3 fázisú szilárdtestrelé
 
Zelio SSR szilárdtestrelék
3 termék

A szilárdtestrelék mozgóalkatrész nélküli megbízható működésű vezérlést nyújtanak magas kapcsolásszám és akár nagyáramú terhelések (pl.: fűtőszálak vezérlése) kapcsolása esetén is. Elérhető kisebb terhelések esetén keskeny, helytakarékos kivitelben (Zelio SSL), moduláris kompakt kivitelben 6 és 55 A közötti terhelésekre (Zelio SSM) valamint 10 és 125 A közötti terhelésű, hűtőbordára szerelhető 1- vagy 3 fázisú kivitelben (SSP). Mindhárom kivitelben külön relétípus érhető el ohmos terhelések kapcsolására (nullátmeneten kapcsoló), valamint induktív terhelések kapcsolására (azonnal kapcsoló), illetve elérhetőek egyenáramú terhelések kapcsolására alkalmas készülékek is.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Zelio SSM moduláris kialakítású DIN sínre szerelhető szilárdtestrelé
 
Zelio SSM moduláris kialakítású DIN sínre szerelhető szilárdtestrelé

Moduláris kialakítású DIN sínre szerelhető beépített hűtőbordával rendelkező kompakt relé. Elérhető 1 és 3 fázisú kivitelben 6 A-től 55 A-ig.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
OptiLine 45 és 70 asztali csatlakozók
 
OptiLine 45 és 70 asztali csatlakozók

Általános, felemelhető, forgatható OptiLine 45 asztali csatlakozóegységek. Az OptiLine 70 asztali csatlakozóegységek rugalmas megoldásokat biztosítanak az erősáramú, távközlési és adatvezetékeknek az irodák és konferenciatermek munkaasztalaihoz való eljuttatására. Az Altira olyan szerelvények összessége, amelyek közvetlenül bepattinthatók az OptiLine 45 kábelcsatornákba, energiaoszlopokba, minioszlopokba, padlódobozokba és asztali csatlakozó szerelvényekbe. Az Altira és az OptiLine alkotja a Schneider Electric Click-In 45 mm-es rendszerét. Az OptiLine 70 család esetén adaptereket kell használni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OVA tartalékvilágítás
 
OVA tartalékvilágítás

A termékkör a legfontosabb igényeket kielégítő elemeket foglalja magában: tartalékvilágítási lámpatesteket és vészkijáratjelzőket, valamint távvezérelt működés-tiltási lehetőséget biztosító készülékeket, hordozható világítóegységeket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Harmony XB4-XB5 műanyag és fém Ø22 működtető és jelzőegységek Harmony XVU Ø60 moduláris fényoszlop Harmony XB4 ATEX robbanásbiztos környezetbe építhető fém működtető és jelzőkészülékek Harmony XVB Ø70 moduláris fényoszlop
 
Schneider Electric Harmony működtető- és jelzőkészülékek
10 termék

A Harmony termékcsalád egy rendkívül széles, piacvezető kínálata működtető- és jelzőkészülékeknek, az általános 22 mm és 30 mm furatba szerelhető készülékektől a fényoszlopokon át egészen az alkalmazás-specifikus daruvezérlő megoldásokig.

10 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Relék és impulzuskapcsolók
Relék és impulzuskapcsolók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...