Schlüter-Systems KG<br>Magyarországi Képviselet

Schlüter®-KERDI-BOARD vízszigetelő építőlemez rendszer

A felújítások és új építések során sokszor találkozunk a csempézésre alkalmatlan felületekkel, különösen vízterhelésnek kitett részeken. Gyakran kiegészítő munkákra és plusz vízszigetelésre van szükség ilyenkor. A Schlüter-KERDI-BOARD termékekkel nagyon egyszerűvé válik a burkolat vízszigetelt alapfelületének a kialakítása – legyen szó a felújítás során téglafalról, fából vagy fémből készült tartószerkezetről, vegyes vagy régi alapfelületről. De ez még nem minden: ez az anyag kiválóan alkalmas önálló válaszfalak, polcok vagy takarások kialakítására is.

Termékcsalád tagjai

Schlüter®-KERDI-BOARD vízszigetelő építőlemez
 
Schlüter®-KERDI-BOARD vízszigetelő építőlemezek

A Schlüter®-KERDI-BOARD multifunkcionális burkolási felületet ad a falaknál, ami a csempeburkolattal együtt többrétegű vízszigetelést alkot és ezen túlmenően építőlemezként sok alkalmazási területet képes lefedni. Extrudált keményhab-tábla, aminek a felületén mindkét oldalon speciális merevítő anyag és a csemperagasztóba való hatékony belerögzítés érdekében fátyolszövet is van.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-KERDI-BOARD-V vízszigetelő építőlemezek
 
Schlüter®-KERDI-BOARD-V /-E /-U vízszigetelő építőlemezek

A Schlüter®-KERDI-BOARD-V függőlegesen beirdalt burkoló- és építőlemez íves burkolható felületek kialakításához. A Schlüter®-KERDI-BOARD-E sarok-elem sarkok, gépészeti elemek takarására és csőburkolatok kialakítására szolgál. A Schlüter®-KERDI-BOARD-U U-alakú elem csőburkolatok kialakítására szolgál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-KERDI-BOARD N falfülke készlet
 
Schlüter®-KERDI-BOARD-N falfülke készlet

A Schlüter-KERDI-BOARD-N, a KERDI-BOARD burkolható vízszigetelő építőlemezekből előregyártott falfülkék és rakódó felületek gyors kialakítására szolgál. A Schlüter-KERDI vízszigetelő rendszerrel együtt alkalmazva ezek a falfülkék többrétegű, burkolható vízszigetelésként is kialakíthatók. A falfülkék különböző méretekben állnak rendelkezésre. A téglalap alakú falfülkék tetszés szerint beépíthetők fekvő vagy álló helyzetben is. A két nagy falfülkében az elválasztó- polc elhelyezésére több lehetőség is van és igény esetén a polc el is hagyható, például a széles, fekvő téglalap alakú falfülkénél. Minden falfülkét előregyártott szigetelő-mandzsettával szállítanak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT falfülke készlet
 
Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT falfülke készlet

A Schlüter-KERDI-BOARD-NLT termékek előre gyártott falfülke készletek KERDI-BOARD vízszigetelő építőlemezből LIPROTEC-LED-technikával kombinálva plug & play kivitelben. Megvilágított falfülkék és mindenféle fali lerakófelületek kialakítására szolgálnak. A Schlüter-KERDI vízszigetelő rendszerrel a falfülkék burkolható vízszigetelésként is kialakíthatóak. A falfülkék különböző méretben és fényszínben állnak rendelkezésre. A téglalap alakú falfülkék választhatóan hosszú vagy rövid oldali megvilágítással kaphatók. A LED-modul választhatóan az elülső élre, középre vagy a csempézendő hátfalra is felhelyezhető. A szállítási terjedelembe beletartozik az összes beszereléshez szükséges alkatrész, pl. a kábelcsatlakozó és hálózati tápegység, valamint a tömítőmandzsetta. A kényelmesebb kezelés biztosítása érdekében a helyszínen szereljen fel egy villanykapcsolót.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT-BR falfülke készlet
 
Schlüter®-KERDI-BOARD-NLT-BR falfülke készlet

A Schlüter-KERDI-BOARD-NLT-BR termékek előregyártott, Bluetooth vagy rádiós vevővel felszerelt KERDI-BOARD-ból készült falfülke készletek, RGB+F LIPROTEC-LED technikával, plug & play kivitelben. A különböző fényszínek a mellékelt rádiós távirányítóval vagy egy erre alkalmas, Bluetooth-képes okostelefonnal vagy táblagéppel választhatók ki. Megvilágított falfülkék és mindenféle fali lerakófelületek kialakítására szolgálnak. A Schlüter-KERDI vízszigetelő rendszerrel a falfülkék burkolható vízszigetelésként is kialakíthatóak. A falfülkék különböző méretekben állnak rendelkezésre. A téglalap alakú falfülkék választhatóan hosszú vagy rövid oldali megvilágítással kaphatók. Az RBG+F LED-modult választhatóan az elülső peremre, középre vagy a csempézendő hátfalra is fel lehet helyezni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-KERDI-BOARD profilok
 
Schlüter®-KERDI-BOARD profilok

A Schlüter®-KERDI-BOARD-ZW 30 x 30 mm-es nemesacél-szögprofil, amelynek mindkét szára perforált. A Schlüter®-KERDI-BOARD lapokkal kialakított konstrukció rögzítésére és stabilizálására szolgál. A rögzítés történhet vagy csavarozással, vagy vékonyágyas habarccsal. A Schlüter®-KERDI-BOARD-ZC U-alakú profil szálcsiszolt nemesacélból készül, az egyik szára perforált. Különösen konyhai munkalapok, mosdóasztalok és ehhez hasonlók kialakítására alkalmas. A Schlüter®-KERDI-BOARD-ZA U-alakú profil szálcsiszolt nemesacélból készül és mindkét szára perforált. Különösen alkalmas az elválasztó falak és lerakó felületek látható éleinek optikai lezárására. A Schlüter®-KERDI-BOARD-ZB U-alakú nemesacél profil. Három oldalról perforált, ezért körbeburkolható. A Schlüter®-KERDI-BOARD burkoló lapokkal kialakított konstrukció rögzítésére és stabilizálására szolgál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...