Schlüter-Systems KG<br>Magyarországi Képviselet

Schlüter®-KERDI-BOARD-N falfülke készlet

A Schlüter-KERDI-BOARD-N, a KERDI-BOARD burkolható vízszigetelő építőlemezekből előregyártott falfülkék és rakódó felületek gyors kialakítására szolgál. A Schlüter-KERDI vízszigetelő rendszerrel együtt alkalmazva ezek a falfülkék többrétegű, burkolható vízszigetelésként is kialakíthatók. A falfülkék különböző méretekben állnak rendelkezésre. A téglalap alakú falfülkék tetszés szerint beépíthetők fekvő vagy álló helyzetben is. A két nagy falfülkében az elválasztó- polc elhelyezésére több lehetőség is van és igény esetén a polc el is hagyható, például a széles, fekvő téglalap alakú falfülkénél. Minden falfülkét előregyártott szigetelő-mandzsettával szállítanak.

Letöltések

Schlüter®-KERDI-BOARD N falfülke készlet - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 216.3 kB
Schlüter®-KERDI-BOARD N falfülke készlet
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Schlüter-Bekotec-Therm termékek Schlüter®-BEKOTEC burkolatszerkezet rendszer Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F burkolatszerkezet rendszer Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS burkolatszerkezet rendszer
 
Schlüter®-BEKOTEC aljzat és padlófűtés-hűtés kialakítások
6 termék

A Schlüter®-BEKOTEC rendszer egy különösen gyorsan előállítható, vékonyrétegű, nem felpúposodó és feszültségmentes aljzatkialakítás. A Schlüter®-BEKOTEC-THERM padlófűtésrendszer alkotóelemeivel együtt hatásos, alacsony építési magasságú, rövid idő alatt megépíthető és kellemes hőérzetet biztosító kerámia padlófűtés hozható létre.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter ®-SCHIENE-ES záróprofilok
 
Schlüter®-SCHIENE-ES záróprofilok

A Schlüter-SCHIENE-ES nemesacél zárópro?l csempe- és természetes kőlapokból készülő burkolatokhoz fugatávtartóval, amely előre megadja a burkolóanyaghoz a fugakamra méretét, így biztosítva a szép és egyenletes fugaképet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TREP-V lépcsőprofilok Schlüter ®-TREP-E lépcsőprofilok Schlüter®-TREP-G lépcsőprofilok Schlüter®-TREP-B lépcsőprofilok
 
Schlüter® lépcsőprofilok
8 termék

A lépcsőfokok szélei erős mechanikai terhelésnek vannak kitéve és balesetveszélyesek. A Schlüter-TREP-profilok csúszásgátló kivitelük és optikai felismerhetőségük révén biztonságosabbak. Óvják a lépcsőfokok peremét, és ezáltal biztosítják, hogy a lépcsők burkolata ne károsodjon. A Schlüter®-TREP profilok ideálisan kombinálhatók a Schlüter®-LIPROTEC fényprofil technikával a lépcsőfokok megvilágítására.

8 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-DILEX-HKW hajlatprofil
 
Schlüter®-DILEX-HKW hajlatprofil

A Schlüter®-DILEX-HKW egy olyan hajlatprofil, ami a kerámia burkolatok belső sarkainak kedvező tisztítását lehetővé teszi. A Schlüter®-DILEX-HKW komoly higiéniai követelményeket teljesít, ezáltal különösen alkalmas a nagyüzemi konyhákban, mosodákban és az élelmiszer-feldolgozó iparban való felhasználásra. A Schlüter®-DILEX-HKW felveszi azokat a kisebb mozgásokat, amelyek a belső sarkoknál keletkeznek. Kiegészítőként véglezárók, valamint külső és belső sarkok kaphatók.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-BARA-RTK szegélyprofil
 
Schlüter®-BARA-RTK csatornatartó profil

A Schlüter®-BARA-RTK vízorral ellátott szegélyprofilt a lejtéssel kialakított kész esztrichre lehet rászerelni. A profil olyan rögzítő horonnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a Schlüter®-BARIN csatornarendszer felfogatását. A vízorr szegély mélyített átmenő részébe Schlüter®-RONDEC-AC vagy -JOLLY-AC burkolólap lezáróelemet lehet beépíteni. A padlólapok azonban túllógással is lerakhatók.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Műanyag szigetelőlemezek
Műanyag szigetelőlemezek
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Polisztirol szigetelések
Polisztirol szigetelések
Zöldtetők
Zöldtetők
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...