Vegyen nagy levegőt

A TROX az idei ISH kiállításon bemutatta a “beltéri levegő minőségét”

TROX ISH 2019
TROX ISH 2019
Digitális világ
Korunk fő témája a digitalizáció, az internet, mesterséges intelligencia, felhő alapú adattárolás és feldolgozás, valamint sok egyéb más, mellyel átformálódik a világunk és új lehetőségek nyílnak.

Analóg emberek
Érzéseink, emberi mivoltunk, szükségleteink azonban továbbra is analóg formában írhatók le. Nem az okosóra digitális értékei határozzák meg, hogy jól érezzük-e magunkat. A tiszta levegő elengedhetetlen jólétünk és a jó komfortérzetünk érdekében.

"…for indoor life quality
„Szívesen vagyok jó levegőn.” aki ezt mondja rendszerint a szabadban töltött időre gondol. Mikor én mondom, szó szerint értem – a friss levegő egy darab életminőség. Az épületekben a levegő jó minősége nagyon fontos, mert az emberek az idejük 90%-át belső terekben töltik.
A TROX célja, hogy jó levegőt biztosítson a belső terekben, ezáltal jól érezhessük magunkat az épületeinkben.
A TROX alkalmazza a digitális technológiákat az emberek jó komfortérzetének kielégítése érdekében, hogy a mindennapi munkát ebben a komplex világban hatékonyabban végezhessük, mindeközben az energiahatékony rendszerek alkalmazásával a környezetünket is megóvjuk.
Élje meg újdonságainkat – lélegezzen fel!" - Udo Jung


Az ISH kiállításon bemutatott legújabb fejlesztésekről az alábbi oldalon talál további, részletes információt:
https://www.trox.de/en/highlights-ish-2019-0415146b98ac1c31

A TROX 2019-es újdonságairól szóló kiadványát az alábbi képre kattintva érheti el:
TROX 2019 újdonságok
TROX 2019 újdonságok

A TROX termékek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a TROX Austria GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek
FKA2-EU tűzvédelmi csappantyú FKRS-EU tűzvédelmi csappantyú EK-JS füstelvezető csappantyú FKR-EU tűzvédelmi csappantyú
 
TROX tűz és füst elleni védelem
7 termék

Ha már kialakult a tűz és elérte a légtechnikai rendszert, meg kell akadályozni, hogy a tűz azon keresztül továbbterjedjen. A TROX a tűzvédelmi csappantyúk széles skálájával áll a hazai megrendelők rendelkezésére. A folyamatos fejlesztések eredményeként kör keresztmetszetben az FKRS-EU sorozatot NA100 – NA315 méretben, az FKR-EU NA315 – NA800-as méretben, négyszög keresztmetszetben az FKA-EU ill. FK-EU sorozatot 200x200 mm-től 1500x800 mm-ig egy egységben (ennél nagyobb méretben kettő vagy több egységben) kínálják. Azon esetekben, ahol tűzvédelmi csappantyú elhelyezése nem lehetséges, de indokolt, a TROX tűzvédelmi légszelep elhelyezését ajánlja.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
X-GRILLE modular szellőzőrácsok X-GRILLE basic szellőzőrács X-GRILLE cover szellőzőrács TROX DUK sugárfúvóka
 
TROX anemosztátok
6 termék

A TROX közismert tervezőkkel és építészekkel együtt fejlesztette ki a mennyezetre, falra, lépcsőházba, illetve padlóba építhető befúvókat és rácsokat, melyek nem csak esztétikus látványelemek, de megfelelnek a magas szellőztetési és akusztikai elvárásoknak is.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TVE VAV készülék RN térfogatáram szabályozó TZ-Silenzio VAV készülék LVC VAV készülék
 
TROX szabályozók
19 termék

A szellőzéstechnikai és klímatechnikai rendszerek rendeltetése az, hogy beállítsák a beltéri levegő minőségét és a helyiség fűtési komfortjának és nedvességtartalmának feltételeit a fennálló rendelkezéseknek (DIN EN 13779) megfelelően. A megfigyelés sarkalatos pontja a beltéri klíma. A szükséges levegő minőség fenntartása és a rendszer gazdaságos működésének lehetővé tétele érdekében a rendszernek minden levegő áramlását felügyelni és szabályozni kell. Ezért az elosztó berendezés fontos feladatot kap.

19 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
X-CUBE X2 légkezelő gép X-CUBE központi klímagép X-CUBE Compact központi klímagép
 
TROX központi levegőkezelő egységek
3 termék

A végtelen konfigurációs lehetőségeket kínáló TROX X-CUBE rendszerrel a TROX új mércét állít a központi klímagépek piacán, és jelentősen magasabb minőségi, teljesítménybeli, rugalmassági, megbízhatósági, energiatakarékossági és higiéniai szintre lép. A TROX most már mindent egy helyről kínál: központi klímagépek és légtechnikai komponensek – egymás ideális kiegészítői.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TROX X-FAN ventilátorok
 
TROX X-FAN ventilátorok

Ventilátorok és szellőztető légtechnikai komponensek az épület nyújtotta műszaki szolgáltatásokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
TROX túlnyomásos füstmentesítés
 
TROX túlnyomásos füstmentesítés

A túlnyomásos szellőztető rendszer gondoskodik arról, hogy tűz esetén a menekülési útvonalat jelentő lépcsőház füstmentes maradjon. Ezzel jelentős segítséget jelent az emberek menekülésekor, valamint az oltásban résztvevők munkájában is. A TROX a berlini Eichelberger céggel létrehozott megállapodásnak köszönhetően ezen a téren is kiemelkedő megoldásokat kínál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...