proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ceresit termékek EC1 és EC1 Plus R tanúsítvánnyal


2018. július 09.

A GEV háromféle tanúsítványt biztosít

Ceresit termékek EC1 és EC1 Plus R tanúsítvánnyal

A csökkentett emisszió a beltéri környezetben igazán lényeges. Miért is fontos ez? Az emisszió gáznemű szennyező anyagok környezetbe való kibocsátása. A beltéri levegőben főként a frissen felvitt lakkokból, festékekből, ragasztókból, hőszigetelő rendszerekből és egyéb építési anyagokból származik.

Van egy nemzetközileg elismert útmutató és minőségi szabvány az alacsony emissziójú termékekhez a padlóburkolat ragasztók és különféle építési termékek kategóriájában, ez pedig a GEV által kiadott EMICODE. A rendszer biztosítja a következetes összehasonlítást, hogy a vásárló a legbiztonságosabb terméket választhassa. A GEV háromféle tanúsítványt biztosít: EC1 Plus, EC1 és EC2. Az „EMICODE EC1 Plus” tanúsítvány azokat a termékeket minősíti, amelyek a lehető legkisebb hatással vannak a beltéri levegőre, míg az „EMICODE EC1” a nagyon alacsony emisszió kibocsátásúakat. A Ceresit termékcsaládban is találhatóak olyan termékek, amik rendelkeznek EC1 Plus tanúsítvánnyal.
Ilyenek például a CM 11 Plus, CM 12, CM 16, CM 17 csemperagasztók, a Padlopon® kiegyenlítők, a K 188 E és UK 400 melegburkolati ragasztók, illetve az R 766 multifunkciós alapozó.

A GEV háromféle tanúsítványt biztosít: EC1 Plus, EC1 és EC2

Néhány jelölésben észrevehetjük az „R” betűt is, például „EC1 Plus R”. Az „R” jelentése: „szabályozott”. Ez arra utal, hogy a lehető legalacsonyabb emissziójú termékeknél is szükséges bizonyos biztonsági óvintézkedések betartása, miközben az anyaggal dolgozunk (pl. védőszemüveg használata, maszk használata)

Az EMICODE tanúsítvány az alábbiak miatt fontos:
  • Garancia, hogy nincs veszélyes mértékű emisszió termékeink felhasználóinknak.
  • Biztosíték a háztulajdonosoknak a jó beltéri levegő minőségére.
  • Mértékadó mindenkinek, hogy a „zöld épületek” fogalom normává váljon.
Olvashattuk, hogy egy jó termék ismertetője, hogy különböző szempontoknak is megtud felelni. A Henkel által nyújtott Ceresit termékek pedig pont ilyenek. Ha a tisztább és biztonságosabb környezetet szeretne magának, akkor válassza a Henkelt.
A Ceresit termékek katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információt, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Henkel Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.
Telefon: +36 1 372 5555
Fax: +36 1 209 1543
E-mail:
Web: www.cimsec.hu
Web: www.ceresit.hu
Belovai Kristóf
  +36 30 190 1268
   
   
   
   
A Henkel Magyarország Kft. – jogelődjeivel együtt – 1987 óta működik Magyarországon. Tulajdonosa a bécsi székhelyű Henkel Central Easten Europe. A vállalat hazánkban három üzleti területen folytatja tevékenységét: Laundry & Home Care, Beauty Care és Adhesive Technologies.
A Laundry & Home Care üzletág olyan jól ismert és nagyrészt piacvezető márkák értékesítésével foglalkozik, mint a Biopon, a Persil és a Tomi mosószerek, a Silan öblítő, illetve a takarítószerek közül a Bref, a Clin, a Sofix, és az Opti.
A Beauty Care üzletág a haj-, test- és szájápolás területén kínál kiváló, népszerű világmárkákat, ezek többek közt a Fa, a Palette, a Syoss, a Taft, és a Vademecum. Professzionális felhasználásra készülnek a Schwarzkopf Professional fodrászati termékek.
Az Adhesive Technologies üzletág egyrészt lakossági és szakipari ragasztóanyagokat kínál irodai, barkács és építési területekre (Ceresit, Cimsec, Pattex, Pritt, Thomsit), másrészt ipari felhasználáshoz forgalmaz ragasztó, tömítő és felületkezelő anyagokat, illetve technológiákat (Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson, Aquence).
A Henkel Magyarország Kft. jelenleg két gyárban folytat termelést.
Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket állítanak elő. A Henkel gyár a vállalat közép-kelet-európai régiójának egyik legjelentősebb ellátó központja.
2012-ben zöldmezős beruházással épült meg a Komárom-Esztergom megyei Környén a Henkel új ragasztógyára, ahol jelenleg vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagok készülnek.
A Henkel magyarországi központja Budapesten található.
Márkanevek: Ceresit, Cimsec
Hír
Ceresit CM 17 vékonyágyas burkolatragasztó
2018.09.10    
Kulcsszavak:  Henkel  Ceresit  EC1  EC1  Plus  R  EC2  tanúsítvány  csökkentett  emisszió  beltéri  levegő  gáznemű  szennyező  anyag  kibocsátás