Letöltések
Műszaki adatok
Feldolgozásra kész, folyékony tapadásfokozó alapozó, sima (fémzsaluzott) beton és pórusbeton felületekre, valamint gipszkötésű vakolatok alá, vakolás előtti előkészítésre.
A webertherm plus stone lábazati hőszigetelő rendszer alapja a zártcellás vagy extrudált (XPS) polisztirollap, amelyet vékonyágyazatú webertherm 701D ragasztóval kell rögzíteni. Különleges anyagösszetétele, minimális vízfelvétele révén víz- és fagyálló lábazati rendszert képez, mely alkalmazható bármely webertherm rendszer kiegészítőjeként lábazati orientációban. A fagyálló lábazat kialakításánál a leglényegesebb szempont, hogy minimalizáljuk a szerkezet vízfelvételét, így a téli időszakban elkerülhetőek a nedvesség okozta fagykárok az épületen. A megfelelően szigetelt lábazat csökkenti továbbá a geometriai hőhidak okozta penészedési problémákat a beltérben. A webertherm plus stone rendszer végső burkolata esztétikus klinker vagy természetes kő lehet, melyet extra flexibilis burkolólap-ragasztóval kell rögzíteni, majd dísztégla-fugázó habarccsal fugázni.
Feldolgozásra kész, halványrózsaszín, egykomponensű tapadóhíd. Növeli a Rigips gipszes vakolatok és szárazvakolat tapadását a fogadófelülethez, valamint egyenletes tapadószilárdságot biztosít. Alkalmas betonra, monolit betonszerkezetekre, polisztirol elemekre és idomcsövekre és egyéb nem nedvszívó, tükörsima felületekre. Rigips szárazvakolat készítésénél használata elengedhetetlen.
Emelt minőségű, felhasználásra kész, por alakú, ásványi bázisú, mész-cement kötésű, finomszemcsés alapvakolat, kézi felhordásra.
A garázs-, pince- és árkádfödémek alsó síkján hőszigetelésre, valamint a födém alatti tér zajszintjének csökkentésére, hangelnyelésre, illetve a födémek alatti tartószerkezetek (pl. pillérek) hőhídhatásának csökkentésére, megszűntetésére alkalmazható. Ezeken a felülete- ken pontszerűen, dűbelekkel rögzítendő. Belső falak hangelnyelő betétanyagaként, perforált falburkolatok és álmennyezetek mögött házimozikban, zenetermekben vagy géptermekben a zajszint csökkentésére.