2024. július 22. – február 7. 2024. júl 22 – febr 7.

Rothoblaas TEEW képzés Olaszországban

Timber Educational Engineering Weeks

A Rothoblaas által szervezett Timber Educational Engineering Weeks (TEEW) lehetőséget nyújt arra, hogy mindössze két hét alatt, egy nyári és egy téli időszakra osztva mélyreható ismereteket szerezzen a faszerkezetek tervezéséről, számítási módszereiről és építéséről.

Rothoblaas képzés Olaszországban
Rothoblaas képzés Olaszországban

Miért érdemes részt venni?

Hogy egy lépéssel a többiek előtt járjon! A faépítészeti ágazat gyorsan terjeszkedik, de még mindig kevés képzett szakember dolgozik ezen a területen. Ha részt vesz ezen a tanfolyamon, lehetősége lesz arra, hogy kitűnjön egy növekvő piacon.

Hogy időt takarítson meg! A tanfolyamot olyan szakemberek számára tervezték, akik szeretnének betekintést nyerni a faépítészet világába anélkül, hogy túl sok időt töltenének távol a munkájuktól, valamint olyan diákok számára, akik karrierjüket ebben az ágazatban szeretnék elkezdeni.

Rothoblaas képzés Olaszországban
Rothoblaas képzés Olaszországban

Hogy a legjobbaktól tanulhasson! A tanórákat nemzetközileg elismert, az egyetemi oktatásban és a szerkezettervezésben nagy tapasztalattal rendelkező, tudásukat továbbadni kész szakemberek tartják, többek között:

  • Ghasan Doudak (Professor of structural engineering at the University of Ottawa)
  • Daniele Casagrande (Researcher at the Institute of Bioeconomy)
  • Andrea Frangi (Professor for Timber Structures at the Institute of Structural Engineering at ETH Zurich)

A nemzetközi kapcsolatépítések miatt. A tanfolyamra a világ minden tájáról érkeznek résztvevők, előadók és szakértők. A tanfolyam a legfontosabb szabványok (Eurocode, NDS USA és NBC Canada) összehasonlítására is kitér.

Rothoblaas képzés Olaszországban
Rothoblaas képzés Olaszországban

A tanfolyam részletei

Az összesen 60 órás kurzust, a műszaki komplexitás szempontjából egybefüggő tanulási folyamatként tervezték, de lehetőség van arra is, hogy a két képzési időszak közül csak az egyiken vegyen részt az érdeklődő. Mindkét alkalom elméleti előadásokat, valamint gyakorlati feladatokat és laboratóriumi teszteket is tartalmaz a teljes és integrált tanulás érdekében.

  • Nyári kurzus: 2024. július 22-26.
    Jelentkezési határidő: 2024. július 15. (early booking: június 24.).
  • Téli kurzus: 2025. február 3-7.
    Jelentkezési határidő: 2025. január 27. (early booking: január 6.).

A tanfolyam a Rothoblaas székhelyén, Dél-Tirol gyönyörű környezetében kerül megrendezésre.
A tanfolyam ára tartalmazza a tanfolyamon való részvételt, a szállást, az ebédeket és három vacsorát, az utazást a szállodából a tanfolyam helyszínére és vissza, valamint a vacsorákra.

A TEEW egyedülálló lehetőség arra, hogy új lendületet adjon szakmai karrierjének és megnyissa Ön előtt a faépítészet világának kapuit a magas szintű képzés és a szakemberek nemzetközi hálózat révén.

Részletes információk

A hírben szereplő termékek
Rotho Blaas rejtett kötések gerendákhoz Rotho Blaas epoxiragasztók Rotho Blaas kampós lemezek Rotho Blaas kötések falakhoz és épületekhez
 
Rotho Blaas kötőlemezek és csatlakozók fához
7 termék

Nem látszó kötőelemek fa-fa, fa-beton, nyírókötésekhez. Sarokvasak és önmetsző facsavarok, metszett heggyel, és központi maróval. Hat vegyértékű króm mentes horganyzással. Alkalmazható tömörfához, ragasztott fához, fa alapú paneleknél.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Rotho Blaas facsavarok ácsolatokhoz Rotho Blaas facsavarok szerkezetekhez Rotho Blaas facsavarok kültérre Rotho Blaas facsavarok fa-fém rögzítéséhez
 
Rotho Blaas kötőelemek fához
5 termék

Önmetsző facsavarok, metszett heggyel, és központi maróval. Hat vegyértékű króm mentes horganyzással. Alkalmazható tömör fához, ragasztott fához, fa alapú paneleknél.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Rotho Blaas lépéshang szigetelés - Silent Floor TEX Rotho Blaas léghang szigetelés - Silent Wall Bytum Rotho Blaas szerkezeti zajok elleni szigetelés - Piano
 
Rotho Blaas zajcsökkentő megoldások
3 termék

Rotho Blaas zajcsökkentő megoldásai a fa hangvezetési képességének a csökkentésére: rugalmas profilok és szalagok, zajcsökkentő fóliák és alátétlemezek, szigetelőanyagok, kiegészítők.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rotho Blaas párafékező és párazáró fóliák Rotho Blaas légáteresztő fóliák Rotho Blaas homlokzati légáteresztő fóliák Rotho Blaas alátéthéjazatok
 
Rotho Blaas tetőfóliák és kiegészítők
5 termék

Párazáró, páraáteresztő fóliák, bitumenes fóliák, alumíniumos párazáró fóliák, falra clima control fóliák, homlokzati fóliák, hőtükrös páraáteresztő fóliák, 3D fóliák lemez tetőkhöz, magas hőtűrő fóliák, radon stop fóliák.

5 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Rotho Blaas talajhoz rögzítés Rotho Blaas akril szalagok Rotho Blaas duzzadó szalagok Rotho Blaas tömítőanyagok
 
Rotho Blaas szalagok és tömítőanyagok
6 termék

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rotho Blaas munkakötélzet Rotho Blaas egypontos rögzítés Rotho Blaas kollektív védőeszközök, tető- és falilétrák Rotho Blaas egyéni védőfelszerelések
 
Rotho Blaas zuhanásgátló rendszerek, tetőbiztonsági elemek
4 termék

Kikötő eszközök, munkaöltözet, tető és falilétrák, rögzítők, kollektív védelem, egyéni védőfelszerelések, LifeLine system.

4 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Munkavédelmi felszerelések, munkaruházat
Munkavédelmi felszerelések, munkaruházat
Kézigépek
Kézigépek
Parkettaragasztók, faragasztók
Parkettaragasztók, faragasztók
Faszerkezetek rögzítőelemei, tartóelemei
Faszerkezetek rögzítőelemei, tartóelemei
Kötőelemek, dübelek
Kötőelemek, dübelek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...