Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep

Panasonic vízköri kapcsolási rajz kiválasztó

A vízköri kapcsolási rajz kiválasztó egy eszköz a H és J generációs Panasonic levegő-víz hőszivattyúkhoz, amellyel több, mint 110 különböző vízköri kapcsolási séma készíthető pár kattintással. A hidraulikai és elektromos összesítő listák, valamint a kiválasztott gépészeti kapcsolási rajz letölthető pdf és cad formátumban. Továbbá elérhető egy rendszer alkatrészlista egy rövid leírással együtt minden kapcsolási rajz típushoz, mely tartalmazza a Panasonic rendelési kódjait, valamint információkat azokról az elemekről is, melyeket harmadik féltől kell beszerezni.

  • 110 előre betáplált vizköri kapcsolás
  • elektromos bekötési és kábelezési segédlet
  • Autocad vagy pdf kimenetek a további egyszerűbb feldolgozoáshoz

Műszaki adatok

További termékek a cégtől
Panasonic folyadékhűtő kiválasztó program
 
Panasonic folyadékhűtő kiválasztó program

A Panasonic folyadékhűtő kiválasztó program segítségével gyorsan és egyszerűen tudja a projektjéhez kiválasztani a megfelelő folyadékhűtő berendezést. A program a kiválasztást követően egy komplett magyar nyelvű pdf csomagot kínál fel, melyet a további iparágnak adatszolgáltatásként tud továbbítani.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic PACi NX Standard mennyezeti, inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi NX Standard mennyezeti, inverter+ klíma (R32)

A mennyezeti egységek nagy és széles levegőeloszlást biztosítanak, ami különösen kedvező a nagyobb helyiségekben. Mindegyik teljesítményű egység ugyanolyan magasságú és mélységű, így a vegyes rendszerekben is egységes megjelenés érhető el. A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi NX Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Kompakt és könnyű kialakításuk révén ideális választást jelentenek még szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PAW-FC-RC1 továbbfejlesztett  vezetékes  távvezérlő (AC)
 
Vezetékes vezérlők AC és EC fan-coil egységekhez

A PAW-FC-903TC az AC fan-coil egységekhez tökéletesen illeszkedő, számos funkciót kínáló vezetékes távvezérlő. A PAW-FC-907TC vezetékes távvezérlőt az EC fan-coil egységekhez csatlakoztatva, a felhasználó kihasználhatja a nagyobb teljesítményből és a magasabb hatásfokból származó előnyöket, ezáltal energiát takaríthat meg. A PAW-FC-RC1 továbbfejlesztett vezetékes távvezérlő magasabb fűtési komfortfokozatot biztosít.

Termék kártya
Panasonic K2 típusú fali beltéri egységek
 
Panasonic K2 típusú fali beltéri egységek (R32/R410A)

A K2 típusú fali egység elegáns sima előlappal rendelkezik, amely amellett, hogy igen tetszetős, könnyen is tisztítható. Az egység kisebb, könnyebb és lényegesen halkabb is a korábbi modelleknél, így ideális kisméretű irodákban és más kereskedelmi létesítményekben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic Mini ECOi LE2 nagy hatékonyságú 4-6 HP kültéri egységek Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozatú, 4-6 HP teljesítményű kültéri egységek - R32 Panasonic Mini ECOi LE1 nagy hatékonyságú 8 és 10 HP kültéri egységek Panasonic Mini ECOi LZ2 sorozatú, 8 és 10 HP teljesítményű kültéri egységek - R32
 
Panasonic ECOi elektromos kültéri egységek
6 termék

Az ECOi elektromos VRF rendszert kifejezetten nagy igénybevételt jelentő irodákhoz és nagyméretű épületekhez tervezték. Épületfelújítási projektekhez is használható. Nagy hatékonyságú rendszer. 8 és 20 HP között egyetlen vázban. Kiterjesztett üzemelési tartomány akár -25 °C-os kültéri hőmérséklet melletti fűtéshez. Az ECOi sorozat tervezésekor az energia-megtakarítás, az egyszerű telepítés és a nagy hatékonyság voltak a fő szempontok. Folyamatos fejlesztései során a Panasonic fejlett technológiákat alkalmaz a különböző helyzetekből adódó követelmények kielégítése érdekében, és hozzájárul a komfortosabb életterek kialakításához.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Gyártóspecifikus épületgépészeti szoftverek
Gyártóspecifikus épületgépészeti szoftverek
Gyártóspecifikus építési szoftverek
Gyártóspecifikus építési szoftverek
Gyártóspecifikus épületvillamossági szoftverek
Gyártóspecifikus épületvillamossági szoftverek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...