Lindab Kft. - Building divízió

Lindab Kft. - Building divízió

Elérhetőségek
Astron parkolóházak
 
Astron parkolóházak

Az Astron egyedi tervezésű parkolóházai optimálisan illeszthetők a környezethez akár belvárosban, akár ipari területen. Mind méreteiben, mind alaprajzában, geometriájában, homlokzataiban a rugalmasság jellemzi. Az épület három irányban is bővíthető, és félemelet is kialakítható. A nagy fesztávoknak, a ritkán elhelyezett és kis keresztmetszetű oszlopoknak köszönhetően kényelmes parkolást biztosít. Az épület alkalmas töltőállomás, autómosó, lift, csomag átvevő pont elhelyezésére is. A parkolóház acélszerkezete rövid szerelési időt és hosszú élettartamot biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AstronXXL acélcsarnok
 
AstronXXL acélcsarnok

Az AstronXXL megoldást jelent olyan raktárépületek, logisztikai központok vagy egyéb épületek vonatkozásában, ahol lehetőség nyílik nagy alapterület kialakítására, illetve testreszabott építészeti megoldások alkalmazására. Ugyanakkor alapul szolgálhat meglévő szerkezetek, oszlopok átalakításához is raktárak, logisztikai épületek esetében, ezáltal lehetőséget biztosítva meglévő épületek bővítésére, funkciójának megváltoztatására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Astron keretszerkezetek Inodek közbenső födémrendszer LMR600 tetőrendszer LPA900 - LPD1000 falrendszerek
 
Astron acélcsarnokrendszer
19 termék

Az Astron acélcsarnok épületek legfontosabb elemeinek – főtartó- és másodlagos szerkezetek, tető- és falrendszerek, valamint tartozékok és hőszigetelő rendszerek – tervezésével és gyártásával foglalkozik. Elsősorban nem-lakáscélú épületek, például gyárak, raktárak, kereskedelmi központok és sportcsarnokok, valamint irodák, parkolóházak és hangárok gyors, kulcsrakész megoldását kínálja. Az Astron épület magába foglalja valamennyi főtartó és másodlagos szerkezetet, közbenső födémeket, kapcsolódó és rögzítő elemeket, tömítőanyagokat, hőszigetelést, hangszigetelést, burkolati elemeket, takarólemezeket, darupálya tartókat és síneket, beépített tartozékokat.

19 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...