Astron parkolóházak - Új termék a közép-európai piacon

Astron parkolóházak - Új termék a közép-európai piacon

Az Astron épület-megoldásként kezeli projektjeit, ami az egész felszerkezetet felöleli

Az Astron a nyugat-európai egyedi piaci megkeresések alapján fejlesztette ki az utóbbi 10 évben újabb termék szegmensét a parkolóházak terén. Ennek eredményeképpen immár az Astron standard termékpalettáját bővíti az Astron Parkolóház, több mint 40 megépített referenciával szerte Európában.

A parkolási igények már a közép-európai térségben is nőnek, az ingatlanárak emelkedésével pedig a beruházók és ingatlanfejlesztők igyekeznek költséghatékonyan megoldani a közlekedési járművek időleges parkolását.

Az épületrendszer az európai szabványok, előírások, építőipari és tervezési gyakorlat figyelembevételével készült. Az Astron választott alapanyaga az acél, mely szilárd, erős, és megbízható, továbbá gazdaságos és környezetbarát. Pontos tervezéssel és gyártással a helyszíni munka csavarkötéses szereléssé egyszerűsödik. A szükséges betonmunkákat minimalizálják, hogy a kivitelezés gyors és az időjárástól minél inkább független legyen.

Az Astron parkolóház 16×5,5 raszterrel készül
Astron parkolóházak - Új termék a közép-európai piacon

Jellemzően 16×5,5 m-es raszterrel, együttdolgozó födémmel, kísérő szerkezetek (pl. födémlemez alátámasztás betonozás alatt) mellőzésével, a biztonsági korlátok, mint rendszerelemek szállításával, ugyanakkor rugalmas tervezői opciókkal a homlokzatok terén.

A parkolóházak esetében is igaz az, hogy az Astron épület-megoldásként kezeli projektjeit, ami az egész felszerkezetet felöleli. A vállalatnál a magas színvonalú mérnöki szolgáltatással, kommunikációval, és a mindenre kiterjedő egyeztetésekkel lehetővé válik az épületek problémamentes megoldása, gyártása, szállítása, mely egyaránt gyors és hibamentes szerelési lehetőséget biztosít partnereinek.

A hírben szereplő termékek

Astron parkolóházak
 
Astron parkolóházak

Az Astron egyedi tervezésű parkolóházai optimálisan illeszthetők a környezethez akár belvárosban, akár ipari területen. Mind méreteiben, mind alaprajzában, geometriájában, homlokzataiban a rugalmasság jellemzi. Az épület három irányban is bővíthető, és félemelet is kialakítható. A nagy fesztávoknak, a ritkán elhelyezett és kis keresztmetszetű oszlopoknak köszönhetően kényelmes parkolást biztosít. Az épület alkalmas töltőállomás, autómosó, lift, csomag átvevő pont elhelyezésére is. A parkolóház acélszerkezete rövid szerelési időt és hosszú élettartamot biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Forgalomterelők, parkolásgátlók
Forgalomterelők, parkolásgátlók
Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Készházak
Készházak
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...