Daylight Building sportlétesítmények

Fényárban úszó csarnokok szezonális sportokhoz

Daylight Buildings - Napfényes épületek
A Daylight Buildings létesítmények egész éven át lehetőséget nyújtanak sport és játéktevékenységekre, függetlenül a kiszámíthatatlan időjárástól. A minden évszakban kikapcsolódást nyújtó épületek még borult időben is világos, üde és hívogató légkört árasztanak.
Tartós épületek
A Daylight Buildings létesítmények az épületszerkezeti előírásoknak megfelelően kerülnek kivitelezésre. A konstrukciók kialakításánál kutatás, fejlesztés és szigorú tesztelések révén biztosítják azt, hogy teljes mértékben megfeleljenek az épületek minőségét és szerkezeti integritását biztosító szigorú követelményeknek.

A hosszútávra tervezett, tartós Daylight Buildings létesítmények problémamentes, könnyen karbantartható és a hagyományos épületeknél sokkal költséghatékonyabb megoldást nyújtanak. Jellegéből adódóan a természetes fény jelentősen csökkenti vagy szükségtelenné teszi mesterséges megvilágítás alkalmazását napközben, még borult időben is.
 
Textil burkolat
Az Astron együttműködést kötött a kanadai székhelyű, textilépítmények gyártására szakosodott Norseman Structures vállalattal, textil-csarnok megoldásokat kínálva az európai piac számára.
A Norseman Structures által gyártott nagy teljesítményű textilszövet egyedi technológiája révén óriási szilárdsággal és tartóssággal bír.

Anyagösszetétel
 A dupla szövés nagy teherbírást biztosít, valamint jelentős védelmet nyújt a szakadással, repedéssel és perforálódással szemben. PVC, tűzálló és sötétítő szövetek is rendelkezésre állnak. 

Előnyök:
 Biztonságos és környezetbarát
    → az acél és a szövet is újrahasznosítható 
 
Az előtervezett épület-megoldások költséghatékonyak, kivitelezésük a hagyományos épületekhez képest kevesebb időt vesz igénybe.
 
A szabad fesztávolság megfelelő teret nyújt a különböző sporttevékenységekhez.
 
Egyedi tulajdonságai révén a szövet télen melegebb, nyáron pedig hűvösebb klímát biztosít.
Ha a Daylight Building csarnokokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Kft. - Building divízió munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Készcsarnokok
Készcsarnokok
Acélszerkezetek, csarnokrendszerek
Acélszerkezetek, csarnokrendszerek
Készépületek, konténerek
Készépületek, konténerek
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...