proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új bevonatok az Astron LPA900 falrendszerhez


2016. július 13.

Fa hatású burkolat, “Anti Grafitti” és “ Easy Clean” előre festett acél panelek

Az LPA900 falpanelekhez mostantól új bevonatok állnak rendelkezésre az Astron-nál:

Fa hatású burkolatok

A fa hatású LPA900 falpanelek ötvözik a hagyományos faburkolat szépségét az LPA900 acél falrendszer erejével és tartósságával. A fa melegségét idézik, miközben egy tartós, erős és könnyen karbantartható felületet biztosítanak. A falpanelhez illeszkedő zárólemezek és kiegészítők is rendelkezésre állnak.

A panelek a fa különböző árnyalataiban kaphatóak, valamennyit a természetes fa mintázat ihlette annak érdekében, hogy az Ön épülete modern, valószerű és meleg hatású legyen.

"Anti-Graffiti" előre festett acél

Az LPA900 paneleket anti-graffiti bevonattal is el lehet látni, amely lehetővé teszi a graffiti akár többszöri, egyszerű eltávolítását.

Ezt a bevonatot arra fejlesztették ki, hogy megvédje a paneleket a graffiti rajzoktól, vagy akár a marker tollak nyomától. Miután ez a védőbevonat felkerült a panelre, a graffiti rajzokat könnyen el lehet távolítani tiszta víz és szivacs, vagy puha kefe, esetleg alacsony nyomású mosó segítségével az adott felület méretétől és természetétől függően. Nincs többé szükség veszélyes vegyszerekre, a graffiti könnyen és gyorsan eltávolítható csupán csapvíz segítségével!

Szendvics panelek igény esetén rendelhetőek.

"Easy Clean" előre festett acél

Az "Easy Clean" bevonat egy hidrofil felület, amelyet speciális vákuum technológiával, az úgynevezett vákuumos vékonyréteg leválasztással hoznak létre. A felület előnyei:
  • lényegesen könnyebb tisztítás, akár az esőzés által
  • jobban ellenáll a szennyeződéseknek
  • további védelmet nyújt az UV sugárzással és az időjárás hatásaival szemben
Szendvics panelek igény esetén rendelhetőek.


Az Astron LPA900 falrendszer termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint, ha a három új bevonattal kapcsolatban árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Lindab Kft. - Building divízió munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

 

Termék
Cég
Székhely: H-4400 Nyíregyháza, Derkovits u. 119.
Telefon: +36 42 501 310
Fax: +36 42 312 029
E-mail:
Web: www.astron.biz/hu
Nagy Károly
értékesítési vezető +36 42 501 317, +36 20 522 4156
   
   
   
Az Astron Európa legnagyobb, elsősorban ipari és kereskedelmi felhasználásra kerülő acélszerkezetű épületeket gyártó cége. Komplett épület megoldásokat kínál külső burkolattal, főtartó szerkezettel, fal- és tetőburkolati rendszerekkel és tartozékokkal. Az elmúlt közel 50 évben több mint 50.000 kulcsrakész épületet adtak át Európa-szerte 300 fős hivatalos partner-hálózatukon keresztül.

Az Astron márkanév a Luxemburgi Nagyhercegség Diekirch székhelyű Lindab Buildings S.A., a Cseh Köztársaság Přerov székhelyű Lindab Buildings s.r.o., valamint az Oroszországi Föderáció Jaroszlavl székhelyű Lindab Buildings LLC gyáraiban gyártott acélszerkezetű épületrendszert jelenti.
Márkanevek: Lindab, Astron, Astrotherm
Kulcsszavak:  Lindab  Kft  Building  Divízió  Astron  bevonatok  LPA900  falrendszer  Anti  Grafitti  Easy  Clean