Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

HRC késes olvadóbiztosító betétek

A biztosítóbetétek áramkörök túláramvédelmére alkalmasak. Túláram esetén az áramkör megszakításra kerül a betétben a kiolvadó olvadószál vagy olvadószalag megszakadásával. Ellentétben a megszakítókkal, a biztosítót kioldást követően nem lehet használni, cserélni kell. A gG jelleggörbével rendelkező típusok általános felhasználásra alkalmasak, alacsony és magas túlterhelések és rövidzárlatok ellen is védelmet nyújtanak. Az aM jelleggörbével rendelkező típusok motorok védelmére alkalmasak, nagymértékű túlterhelések és rövidzárlatok ellen nyújtanak védelmet.

Letöltések

HRC késes olvadóbiztosító betétek <br>
(Legrand katalógus 2020-2021 / 139. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 60.0 kB
HRC késes olvadóbiztosító betétek
(Legrand katalógus 2020-2021 / 139. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
LCS³ ipari rack szekrények
 
LCS³ ipari rack szekrények

Egyedi rack megoldások magas víz- és porvédelemmel (IP44, IP55, IP66). Üvegszállal erősített UV és időjárásálló műanyag, robusztus acél és INOX változatok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SPX vízszintes biztosítós szakaszolókapcsolók
 
SPX vízszintes biztosítós szakaszolókapcsolók

Az SPX biztosítós szakaszolókapcsolók lehetővé teszik a terhelés alatt lévő áramkörök ritkábban történő be és kikapcsolását, valamint biztosítják az áramkörök, berendezések túlterhelés- és rövidzárlat elleni védelmét. A biztosítóbetétek egymás mellett vannak elhelyezve. Leválasztás a betétek kihúzásával történik, ezért ritkább be és kikapcsolást tesz lehetővé. A kalapsínre, szerelőlapra vagy 60 mm-es gyűjtősín rendszerre szerelhető készülékek 5 méretben érhetők el 125 és 630 A között.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SPX³-V függőleges biztosítós szakaszolókapcsolók
 
SPX³-V függőleges biztosítós szakaszolókapcsolók

Az SPX³-V biztosítós szakaszolókapcsolók lehetővé teszik a terhelés alatt lévő áramkörök ritkábban történő be- és kikapcsolását, valamint biztosítják az áramkörök, berendezések túlterhelésés rövidzárlat elleni védelmét. A biztosítóbetétek egymás alatt vannak elhelyezve. Leválasztás a betétek kihúzásával történik, ezért ritkább be és kikapcsolást tesz lehetővé. A 60, 100 vagy 185 mm-es gyűjtősín rendszerre szerelhető készülékek 4 méretben érhetők el 160 és 630 A között.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Keor HPE  háromfázisú online szünetmentes áramforrás
 
Keor HPE háromfázisú online szünetmentes áramforrás

Hagyományos felépítésű online kettős konverziós 3/3 szünetmentes áramforrások 60 és 300 kW között. LCD és MIMIC felhasználóbarát grafikus kijelző; teljesítménynövelés és N+1 redundancia kialakítása megvalósítása párhuzamosítással; 3. generációs IGBT; normál és energiahatékony (ECO) üzemű működés; működési hatékonyság ECO üzemmódban < 99%; működési hatékonyság online üzemmódban <96%; kimeneti teljesítménytényező: cos phi=1; Smart-Charge technológiás akkumulátor kezelés; Back-feed védelem; kijelzőn beállítható NO vagy NC kontaktusú tűzvédelmi lekapcsolásra képes EPO kontakt; WEB/SNMP hálózati interfésszel felszerelhető; UNMS távfelügyeleti licensz 9 szerverig (opcionálisan bővíthető); programozható szárazkontakt kimenetek; Modbus kommunikációra képes; aggregátor kompatibilis működés. Adatbanki, egészségügyi, ipari, irodai környezetben egyaránt alkalmazható transzformátor mentes technológia.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Smart lighting - okos világítás Netatmo beltéri kamera Netatmo kültéri kamera Netatmo okos termosztát
 
Netatmo Pro okosotthon megoldások
5 termék

Otthonunk távoli vezérlése már mindennapossá vált és 2020-ra több mint 50 milliárd intelligens eszköz került beüzemelésre. A Legrand és Netatmo folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően alkalmazkodik ehhez a trendhez és olyan innovatív megoldásokat kínál, melyek könnyebbé, kényelmesebbé tehetik hétköznapjainkat és állandó kapcsolatot biztosítanak otthonunkkal. A Netatmo, mely a Legrand csoport tagja, új lehetőségeket biztosít, hogy otthonát biztonságosabbá, komfortosabbá és még okosabbá tehesse.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Biztosítók
Biztosítók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...