a_20_d_20_1566284848347_henkel_ceresit_logo.jpg Ceresit betonjavító szárazhabarcsok, kiöntőhabarcsok

Betonjavító szárazhabarcsok, fagyásgátlók, pórusos vakolat és adalékszer.

Termékcsalád tagjai

 
Ceresit CD 24 betonjavító szárazhabarcs, finom szemcsés

A finom szemszerkezetű Ceresit CD 24 szárazhabarcs a beton és vasbeton szerkezetekben lévő nem túl mély kitörések, szétporladt és morzsalékos részek, valamint fészkesedések szakszerű és tartós javítására-, valamint finomsimításra alkalmas vízszintes és függőleges felületre, kül- és beltérben egyaránt. Alkalmazható max. 5 mm rétegvastagságig.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit CD 25 betonjavító szárazhabarcs, közepes szemcsés

A közepes szemszerkezetű Ceresit CD 25 szárazhabarcs a beton és vasbeton szerkezetekben lévő kitörések, szétporladt és morzsalékos részek, valamint fészkesedések szakszerű és tartós javítására alkalmas vízszintes és függőleges felületre, kül- és beltérben egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit CD 26 betonjavító szárazhabarcs, durva szemcsés

A durva szemszerkezetű Ceresit CD 26 szárazhabarcs a beton és vasbeton szerkezetekben lévő mély kitörések, szétporladt és morzsalékos részek, valamint fészkesedések szakszerű és tartós javítására alkalmas vízszintes és függőleges felületre - kül- és beltérben egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit CD 30 alapozó szárazhabarcs

A vízzel - megfelelő arányban - bekevert Ceresit CD 30 magas műgyanta tartalmú szárazhabarcs meggátolja a betonvas korrózióját és kiváló tapadást biztosít a javítandó betonfelület, illetve betonvas és a megfelelő Ceresit betonjavító között.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit CX 5 gyorskötésű javító- és szerelőhabarcs

Fém és műanyag tartóelemek gyors rögzítésére javasolt, beton-, cementesztrich és téglafelületekhez max. 20 mm-es távolságban. Alkalmas betonfelület javítására, ideiglenes vízzárásra. A kikent habarcs 5 percen belül köt. Kültérben is alkalmazható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit CX 15 nagyszilárdságú rögzítő habarcs

Nagy végszilárdságú, nem zsugorodó, kitűnő folyóképességű, sóknak ellenálló, gyorsan megszilárduló kiöntőhabarcs nagyterhelésű, 20-50 mm átmérőjű kihorganyzások kialakításához betonban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit Szilbeton Rapid gyorskötésű javítóhabarcs

Alkalmazható sérült betonfelületek egyenetlenségeinek utólagos kitöltésére, vízáttörések-, betoncső sérülések javítására, tiplik, tartóvasak stb. rögzítésére. A készre kevert habarcs rendkívül gyorsan - 3 percen belül - köt. Homokkal keverve a habarcs kötési ideje lassul, de 10 percen belül ekkor is fel kell használni. A Szilbeton Rapidot más kötőanyaggal (pl. cement, gipsz, mész) nem szabad összekeverni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...