GROHE Hungary Kft.

GROHE zuhanyszettek, kézizuhanyok és fejzuhanyok

A GROHE fejzuhany, kézizuhany és oldalzuhany termékei ötvözik a díjnyertes dizájnt a legújabb technológiával és az első osztályú anyagokkal. A GROHE EcoJoy® zuhanyok szemléltetik a környezet iránti elkötelezettségüket és ösztönzik a mindennapi víztakarékosságot.

Termékcsalád tagjai

GROHE Aquasymphony fejzuhany
 
GROHE Aquasymphony fejzuhany

Az AquaSymphony by GROHE lehetővé teszi, hogy egy pillanatra elmeneküljön, és egy másik világba lépjen: egy olyan világba, ahol a víz összjátéka felüdíti és megújítja Önt, lágyan színes fényben fürösztve és nyugtató hangokkal megnyugtatva. Legyen részese egy minden érzékszervet megihlető kompozíciónak - a zuhanyzás szimfóniájának. Az AquaSymphony nem egy zuhanyzó - ez egy wellness zóna, egy hely, ahol a víz saját életet él. Az AquaSymphony játszik a vízzel, folyamatosan változó folyékony harmóniákat hozva létre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE Rainshower 310 SmartConnect fejzuhany
 
GROHE Rainshower 310 SmartConnect fejzuhany

Tegye még kényelmesebbé és egyszerűbbé a zuhany használatát a Rainshower 310 SmartConnecttel. Váltson át két vízszórási módozat között egyikről a másikra, vagy kombinálja a kettőt anélkül, hogy fel kellene nyúlnia a zuhanyfejhez: használja a bárhol elhelyezhető, vezeték nélküli távirányítót. Az elegáns zuhanyfej a szabvány gömbcsukló segítségével egyszerűen rászerelhető a már meglévő zuhanykarra vagy -rendszerre. Kétféle vízszórási módozatot kínál: nyugtató és élénkítő vízsugarat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE Tempesta 250 fejzuhany
 
GROHE Tempesta 250 fejzuhany

Az emberek igényei sokfélék lehetnek, a GROHE ezért lehetőséget ad vásárlóinak arra, hogy ne csak a zuhanykarból és fejzuhanyból álló, teljes Tempesta zuhanyrendszert vehessék meg egyben, hanem a Tempesta fejzuhanyt külön is, ha például már meglévő zuhanyukat szeretnék felújítani. A fejzuhany univerzális csatlakozójának köszönhetően minden szabványos zuhanykarra könnyedén felszerelhető. A mennyezetre és a falra szerelhető változatban egyaránt kapható, hogy Ön a fürdőszobájához leginkább megfelelő megoldást választhassa. A négyféle – GROHE Rain O2, Rain, Massage, Jet – vízsugár szórására alkalmas, kompakt kialakítású Tempesta Cosmopolitan 100 fejzuhanytól a modern vonalvezetésű, vékonyított Tempesta 210 fejzuhanyon át a díjnyertes Tempesta 250 fejzuhanyig (26662000) tartó választékban minden ízléshez, mindenfajta stílusú fürdőszobához megtalálni a megfelelő zuhanyt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE Rainshower SmartActive kézizuhany
 
GROHE Rainshower SmartActive kézizuhany

Indítsa vagy fejezze be napját egy nagyszerű zuhannyal, amelytől felfrissül, ellazul, és mosolyog mindenkire. Az új, prémium Rainshower SmartActive kézizuhany háromféle nagyszerű vízszórási módozatot kínál. A termékcsalád elegáns, minimalista formák, különféle méretek és színek széles választékát kínálja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE Power&Soul kézizuhany
 
GROHE Power&Soul kézizuhany

A GROHE Power&Soul® zuhanyokat a felhasználó hangulatának és szükségleteinek teljes körű figyelembe vételével alkották meg. Jellemzően könnyed, organikus körvonalaikkal a Power&Soul® Contemporary zuhanyok mindenkit megérintenek. Kényeztető választás akár négy innovatív szórásminta közül: A GROHE Rain O2, Esőztető, GROHE Bokoma Spray™ és Jet minden fogyasztói igényt tökéletesen kielégít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE Rainshower Icon zuhany
 
GROHE Rainshower Icon kézizuhany

A GROHE Rainshower® Icon zuhanyfejek 12 színből álló palettája a fürdőszoba felújításának egyszerű és gyors módját kínálja. A Rainshower®Icon díjnyertes dizájn, amely kihívást jelent a normával szemben, és új szemszögből vizsgálja meg, hogy az emberek hogyan érintkeznek a zuhanyzójukkal. Ráadásul a víztakarékos technológiával is el van látva, így a Rain Spray mintázatról a Smart Rainre válthat - ugyanarra az izgalmas mintázatra, de lágy, csökkentett áramlással. Ez olyan egyszerű, mint a fogantyún található EcoButton gomb, melynek megnyomásával 40%-kal csökkenteni a vízfogyasztást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...