GEZE Hungary Kft.

GEZE Hungary Kft.

GEZE Slimdrive SL-NT automata tolóajtó GEZE Slimdrive SL-BO Break Out automata tolóajtó GEZE Slimdrive SCR 360°-os automata körtolóajtó GEZE Powerdrive PL automata tolóajtó
 
GEZE tolóajtók
4 termék

Akadálymentes működési mód, sokféle funkció és elegáns formatervezés: ezek az elvárások az automatikus tolóajtókkal szemben. Kényelmes bejutást biztosítanak maximális biztonság mellett. A GEZE tolóajtó rendszerek rendkívül keskenyek. Ennek ellenére beépített motorral rendelkeznek, és még a nagy, nehéz tolóajtókat is biztonságosan mozgatják. Ennek köszönhetően diszkrét és keskeny üveg tolóajtó rendszerek valósíthatók meg, például elegáns előterekben.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
GEZE MBZ 300 moduláris RWA vezérlőközpontok GEZE THZ Comfort kompakt RWA vezérlőközpont GEZE IQdrive nyitómotorok - RWA100NT GEZE RWA K600 T nyitómotor
 
GEZE természetes hő- és füstelvezető rendszerek
4 termék

Az épület füst- és hőelvezető rendszerének (RWA) agya és energiaellátása a vezérlőközpont. Tűz esetén ez vezérel minden egyes RWA komponenst a biztonságos füst- és hőelvezetés érdekében. Az RWA motorral vagy ajtócsukóval felszerelt valamennyi friss levegő utánpótló és elvezetőnyílás vezérlője a szünetmentes áramú vezérlőközpont. Ez fogadja az RWA nyomógombok vagy az automatikus riasztók – például füstjelzők – által küldött jelzéseket, vezérli a füst- és hőelvezetést, és felügyeli a komponensek üzemzavarait.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GEZE IQ Lock C önreteszelő pánikzár egyszárnyú ajtóhoz
 
GEZE IQ Lock önreteszelő pánikzárak

Vészhelyzetben az ajtó gyors nyitása, ellenőrzött belépés és betörésgátlás: ezt nyújtják az önreteszelő pánikzárak. Sokféle épületbiztonsági követelmény megvalósítható. A GEZE pánikzárak tökéletes megoldást jelentenek olyan komplex ajtórendszerek számára, melyeknek többféle követelménynek is meg kell felelniük.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GEZE TZ 320 Vitra hálózatba köthető vészkijárati vezérlő központok
 
GEZE vészkijárati vezérlő központok

Segítségükkel több, a biztonságról gondoskodó rendszerkomponens kapcsolható össze, így nagy adatmennyiség továbbítható gyorsan, minimális kábelezéssel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GEZE Revo.PRIME forgóajtó GEZE TSA 395 Multi forgóajtó
 
GEZE forgóajtók
2 termék

A forgóajtóknak többféle funkciójuk van a középületek bejáratainál. A biztonságnak, a kényelemnek és az elegáns formatervezésnek köszönhetően zavartalan ki- és bejárásról gondoskodnak. Aminek pedig kint kell maradnia, az kint is marad, például a barátságtalan időjárás vagy a huzat. Ez pedig növeli az épület energiahatékonyságát. Attól függően, hogy mekkora látogatóforgalmat kell lebonyolítania az ajtónak, választhat kézi vagy automatikus változatot is.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GEZE TS 5000 SoftClose csúszósínes ajtócsukó GEZE Boxer EFS 4-6 integrált ajtócsukó
 
GEZE ajtócsukók
2 termék

Ajtócsukó használatával mindig becsukódnak azok a nyílóajtók, amelyeknek nem kell nyitva maradniuk. Így nem kell őket külön kézzel becsukni. A megbízható ajtócsukás természetesen tűz esetén is biztosított. A szigorú biztonsági előírások miatt számos ajtó esetében elkerülhetetlen a felső szerelésű ajtócsukó használata. A GEZE mindenféle önzáródó ajtóhoz és minden ezzel kapcsolatos funkcióhoz mindig a megfelelő megoldást kínálja, méghozzá számtalan változatban és sokféle műszaki, megjelenésbeli lehetőséggel.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GEZE kézi tisztaüveg tolófalrendszer
 
GEZE MSW mozgatható üveg térelválasztó
1 termék

Tökéletes választás üzletek és bemutatótermek számára: térelválasztás és közben a lehető legnagyobb térérzet megőrzése. A GEZE MSW teliüveg válaszfalrendszer rugalmas kialakítást tesz lehetővé, és sok fényt ereszt át. Mindegy, hogy a legjobb fényben szeretné bemutatni termékeit, vagy nyitott légkört szeretne teremteni az irodaépületében, a teliüveg válaszfalrendszer segítségével teljes egészében a saját igényei szerint oszthatja fel a teret.

1 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GEZE Powerturn F/R-IS kétszárnyú elektromechanikus ajtómozgató GEZE Slimdrive EMD Invers elektromechanikus ajtómozgató
 
GEZE nyílóajtó automatika
2 termék

A GEZE ajtómozgató rendszerei olyan rendszermegoldást kínálnak az épületek számára, amellyel az egy- vagy kétszárnyú nyílóajtók és akár a tűzgátló ajtók is, automatikusan nyithatók és csukhatók.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...