Brother TD-4210D ipari címkenyomtató
 
Brother TD-4210D ipari címkenyomtató

A TD-4210D címkenyomtató a TD-4D termékcsalád tagja, mely egy asztali, direkt thermal módon működő készülék. Elsősorban olyan területre ajánlott, ahol fontos a kis helyigény, az egyszerű használhatóság és a jól olvasható, nyomtatott címke. Ideális számos iparágban, beleértve a raktározást, a disztribúciókat, a kiskereskedelmet és az egészségügyet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Brother PJ-800 mobil hőnyomtató sorozat
 
Brother PJ-800 mobil hőnyomtató sorozat

A PJ-800 sorozat egy mobil A4-es nyomtató terepen dolgozó szakemberek részére. kompakt kialakítása, a továbbfejlesztett kapcsolat és a gyorsabb nyomtatási sebesség ideális előnyöket biztosít felhasználójának. A PJ-800 sorozat öt modellből áll – PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 és PJ-883 –, amelyek különböző felbontásokat és interfészeket támogatnak. Az ügyfelek preferenciáitól függően a nyomtatók USB-n, Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A nyomtatók számítógépekhez csatlakoztatható kimeneti eszközök (perifériák), melyek papíralapú információk megjelenítésére szolgálnak. A nagyméretű rajzok, plakátok, diagramok, térképek, tervrajzok grafikus megjelenítésének eszközei a plotterek, vagyis rajzgépek. Ezek az eszközök lehetővé teszik a legnagyobb lapméretre (A/0) való nyomtatást is. A rajzgép elsősorban vonalas rajzok készítésére alkalmas, mivel a tintatárolója és hordozója a beépített csőtoll. Alapvetően két fő típus különböztethető meg. Az egyik a síkplotter, ahol a lapot egy sík felületen rögzítik, a toll vagy tollak pedig X-Y tengely irányú elmozdulásuk eredményeként hozzák létre a rajzot. A másik típus a görgős papírmozgással működő plotter, ahol a papír egy hengeren görgetve halad előre a nyomtatásban, miközben egy vagy több színű és vastagságú toll dolgozik egyirányú elmozdulási lehetőséggel a felületén. A görgős rendszerű plotterek előnye, hogy a lapméret nem szabványokhoz kötött, hanem az adott tekercsből a fájlnak megfelelő méretre igazítható. A korszerű plotterek saját processzoruknak köszönhetően képesek számítógéptől független működésre is. Memóriájuk lehetővé teszi az óriás méretű fájlok eltárolását és nyomtatását. A plotterek és nagyformátumú nyomtatók az építészek és társtervezők (gépész, elektromos, geodéziai, tájépítész tervezők) tervdokumentációinak elkészítéséhez elengedhetetlen eszközök, ezért a nyomtatásra specializált szolgáltatók mellett sok tervezőiroda saját nagyformátumú nyomtatóval, illetve plotterrel rendelkezik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...