Járműmosó, járműtakarító és kerékfújó berendezések

Benito Novatilu Biki karbantartó állomás
 
Benito Novatilu kerékpáros szerviz állomások

A Benito Novatilu köztéri szerviz állomások segítségével könnyen és gyorsan lehet apróbb karbantartási munkálatokat elvégezni kerékpárokon. Ideális megoldást nyújtanak az olyan nagy kerékpárforgalmú területeken, mint például a kerékpárutak, belvárosi területek vagy parkok. A fémből készült karbantartó állomások időjárásnak ellenálló felületkezelése egy epoxi alapozóból, és egy speciális kültéri poliészter festésből áll. Az állomások padlóhoz rögzítése csavarral történik. A szerviz állomások 3-féle típusban (mosó, pumpa és karbantartó) érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Adriateh Net kárpittisztító Adriateh Quado porszívó Adriateh Quado 2in1 autótisztító Adriateh Mali autótisztító
 
Adriateh járműtakarító berendezések
4 termék

A járműtisztítás nem teljes a belső tér tisztítása nélkül, ezért az önkiszolgáló porszívók szinte minden autómosó alapfelszereltségét képezik. Amikor az autómosók felhasználói élményéről és a felhasználói igényekről van szó, az Adriateh többet akar nyújtani. Egy lépéssel tovább ment, és különböző funkciókkal rendelkező kis gépeket tervezett, mint például a száraztisztítás, a gumiabroncsfényezés, az abroncsnyomás-karbantartás, a belső illatosítás és a szélvédőfolyadék-utántöltés.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Adriateh autómosó kiegészítők
 
Adriateh autómosó kiegészítők

Rozsdamentes acél szőnyegtartó, szőnyeglerázó, kézmosó csappal, szimpla és dupla szemetes, sisaktartó

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A járműveken megtapadó szennyeződések hatékony eltávolítása magasnyomású vízsugárral, mosókefés rásegítéssel, különféle tisztítószerek alkalmazásával működő önkiszolgáló autómosókkal, járműmosó kapukkal (portálmosókkal), teherautó-mosókkal, vonatmosókkal lehetséges. A gépkocsik gépesített tisztítása történhet személyzettel üzemeltetett autómosókban és önkiszolgáló automata járműmosókban. Az önkiszolgáló járműmosók kompakt, gyárilag előszerelt mosóberendezések, ahol pénzérme bedobásával a beépített kezelőfelületen indítható el a választott mosóprogram. Az autómosó programok a vízmennyiség, a víznyomás, a tisztítószerek és ápolószerek arányában különböznek. A mosást követően különféle szárítási programok választhatók. A több állásos járműmosókban egyidejűleg több jármű tisztítása lehetséges. Szárazgőzös technológiával szennyvíz keletkezése nélkül, környezetkímélő módon zajlik a karosszéria és az utastér megtisztítása. A gőztisztítók tisztítószer nélkül, a gőz magas hőfokát felhasználva tisztítják a szőnyegeket és kárpitokat. Járműtakarító berendezések az egyállású és kétállású önkiszolgáló porszívók. Üzemanyagtöltő állomások berendezései a kompresszoros, nyomásmérővel felszerelt abroncsfújók is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...