Könyvtári, irattári és múzeumi tároló rendszerek

FOREG levéltári és irattári tárolórendszerek
 
FOREG levéltári és irattári tárolórendszerek

Írott, nyomtatott anyagok minőségi, rendszerezett tárolása speciális, az adott méretre, célra optimalizált tárolórekeszekkel és tárolórendszerekkel. Ha polcrendszerét gördíthető irattári rendszerként tervezi meg, azonos alapterület mellett legalább a kétszeres tárolókapacitással számolhat. Puszta kézzel elmozdítva, a csillagkerékkel gördítve, vagy akár elektromos hajtással is. Rögzített, klasszikus irattári rendszerek tipikus felhasználási területe az olyan környezet, ahol több iratkezeléssel foglalkozó munkatárs egyidejűleg kezel, keres és helyez el iratot a tárolórendszerben. FOREG®-kézipolcos rendszer moduláris alapelemekből összeállítható rendszer kiegészítő elemekkel és illeszthető tartozékok széles választékával. Amennyiben van a légtérben felfelé terjeszkedési lehetőségünk, építsünk többszintes rendszereket a FOREG® TwinSpace rendszerrel. Fekve tárolandó értéktárgyakhoz a Forster saját gyártású fiókjait, ponyvás kialakítású szekrényei, vagy a FOREG® lapos cikk tároló rendszere használható. Az anyag,- és színhasználat sokfélesége a lehetőségek új dimenzióit nyitja meg a rendszerek homlokzati képének kialakításakor. Az előtétfalak készülhetnek fémből, üvegből, vagy akár fából vagy egyedi designnal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FOREG múzeumi tárolórendszerek
 
FOREG múzeumi tárolórendszerek

Értékes kulturális javak, örökségi tárgyak és gyűjtemények, amelyeknek mindegyike biztonságos tárolást igényel. A FOREG ® polcrendszerek segítik folyamatos megőrzésüket. A hosszú távú archiválás fontos befektetés a tudomány és a kutatás számára. A polcok garantálják a hosszú élettartamot.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A könyvtárak, irattárak, múzeumok és kiállítótermek raktáraiban használt tárolási rendszerek kifejezetten könyvek, iratok, folyóiratok, térképek, festmények és muzeális tárgyak tárolását biztosítják. Irodai szekrényrendszerként és múzeumtechnikai berendezésként egyaránt alkalmazzák a gördíthető állványos tárolókat. A gördíthető tároló állványok nagy teherbírású sínes állványrendszerek, ahol a sínen gördülő alvázakra helyezett felépítmények kézi, mechanikus és gépi meghajtással mozgathatóak. Az állványok keretekből, merevítőkből, polcokból és polcakasztó kapcsokból épülnek fel. A görgős képtárolók (képrácsok) alsó-felső sínpályán mozgó vagy felső függesztésű alsó megvezetésű tároló rendszerek, amelyek festmények, grafikák, térképek szakszerű raktározását könnyítik meg.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...