A jövő irodai, irattári szekrényrendszere

Elektromos meghajtású gördíthető, síneken futó szekrények a Dexion fejlesztései között

Mindenki, aki irattárolással foglalkozik, látott már síneken futó szekrényeket. Ezek hagyományos mozgatása általában tekerőkarral történik. Ha iratokat kívánunk belehelyezni, a kezünk általában tele van, és az oldalirányú elmozdítás csak úgy történhet, hogy - jobb híján - a földre tesszük őket. Helyszűke esetén a tekerőkar az értékes folyosót min. 15 cm-el megrövidíti.
A Dexion Európa szerte több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az irattárolási koncepciók területén. Fejlesztői az ügyfelekkel karöltve dolgozzák ki az újabb irattárolási koncepciókat. Ezek közül a legújabb a kezelhetőség megkönnyítésére kidolgozott forradalmi változtatás. Aki autózik, jól tudja, hogy a kézi működtetéssel szemben az elektromos hajtások milyen komfortot tudnak nyújtani. Elektromos ablakemelők, elektromos ülésállítás; mind olyan dolog, melyek lassan szériatartozékká válnak. És miért? Mert növelik a komfortérzetet, biztonságot adnak, szemnek is tetszetősebb, elegánsabb megoldások.
Mindezek jegyében születettek meg az irattárolás forradalmian új eszközei, az irodai felhasználásra szánt Compactus Office Electro, a közepes méretű archívumok számára a Compactus Electro, a nagy irattárak számára a Compactus Power3, illetve a nagyobb belmagasságú helyiségek irattárai számára a Compactus Double Decker. E két utóbbi eddig is létezett, a kisebb, illetve közepes méretű változat teljesen új fejlesztés eredménye.
Mind a négy típus alapeleme a bevált, korszerű kapcsolható állvány, a Sysco. Igényektől függően porszórt fémlemez vagy bútorlap borítással szállítják. Különböző kiegészítőkkel, rolós- vagy tolóajtóval zárhatóvá tehető. A kezelőpanel kialakítása önmagáért beszél, kezelését nem szükséges megtanulni, a kezelőszervek gyengéd érintésre reagálnak. Biztonsági rendszere megakadályozza a személyi sérülést, a lágy indulás és megállás megakadályozza, hogy a raktározott tárgyak leessenek vagy eldőljenek.
Az egyszerű és frappáns műszaki kialakításnak köszönhetően az optimális, mindenkori belsőépítészeti szempontokhoz igazodó design mellett versenyképes árat is sikerült elérni. Az új fejlesztést a Dexion Kft. először az Officexpo kiállításon mutatta be, a SYMA csarnokban. Szakembereik már a tervezés fázisában ingyenes tanácsadással segítik a hozzájuk fordulókat, hogy mindig az igényeknek megfelelő rendszer kerüljön felhasználásra.
Ne feledjük: a gördíthető rendszerek alkalmazásával az adott terület tárolókapacitása megduplázható.


A gördíthető tárolórendszerekkel kapcsolatban részletes információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Dexion Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Könyvtári, irattári és múzeumi tároló rendszerek
Könyvtári, irattári és múzeumi tároló rendszerek
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...