Innovációs díjat nyert a Bruynzeel

A Compactus® elektromos meghajtású gördíthető állványrendszer magyarországi forgalmazója a Dexion Kft.

Mindannyian ismerjük a gördíthető irattári állványokat, nagy kurblikkal – ez egy lenyűgöző technológia, a mozdonyok és a gőzgépek korszakából. Ezt a technológiát átültetni az intelligens vezérlőrendszerek korszakába nem volt egyszerű megoldás. A végeredmény pedig meglehetősen inspiráló és innovatív lett, a kölni Orgatec kiállítás értékelő zsűrije szerint. A Bruynzeel ezért a fejlesztésért megkapta a kiállítás irodai, irattári kategóriájában az innovációért járó első díjat.
A Bruynzeel a DEXION® Group holland tagvállalata és elsősorban az archiváló berendezések piacának meghatározó szereplője.

Egy elektromos meghajtású gördíthető állványrendszerrel kombinálhatóak az optimális tervezés, maximális helykihasználás és a könnyű használhatóság követelményei. A klasszikus statikus állványokkal szemben a Compactus® rendszerrel a szükséges helyet csökkentheti, vagy a rendelkezésre állót jobban kihasználhatja, akár megduplázhatja. A Compactus® rendszernek csak egy kiszolgáló folyosóra van szüksége, így optimális helykihasználást biztosít az irattárban vagy akár a munkahelyhez közel, az irodában. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően új lehetőségek tárulnak fel a kezelés, az ergonómia, a biztonság és a gazdaságosság terén is.

Design A Compactus® Office Electro modern és változatos megjelenése könnyen beilleszkedik minden irodába, például az üveg dekorfrontnak köszönhetően, mely régi stílusú irattári lenyomatot jelenít meg (lásd kép). De a frontpanelek választéka rendkívül széles.

Sokoldalúság A rendszer meglepően sokoldalú. A nagy számú kiegészítőnek köszönhetően a Compactus® Office Electro egyszerűen és gyorsan az Ön igényei szerint alakítható. Mivel egységekből áll, a rendszer könnyen és problémamentesen bővíthető.

Egyszerűség Egy egyszerű konnektor és egy finom mozdulat elegendő a szekrényrendszer rázkódás nélküli elindításához. Ez a könnyű, egy érintéssel történő nyithatóság elsősorban akkor előnyös, ha munkatársak kezei tele vannak irattal, így mozgásuk korlátozott. Az érintőpanelek az Ön kívánságának megfelelő magasságba helyezhetők. Az állvány szintén egyszerűen áll meg gombnyomásra, vagy akadály észlelésekor. A kocsi indulása és megállása annyira finoman történik, hogy az iratok rázkódás és elmozdulás nélkül tárolhatók.

Biztonság Természetesen a tervezők gondoskodtak a munkatársak biztonságáról is. A legkisebb ellenállásra a rendszer azonnal megáll és visszagördül. Opcionális megoldásokkal, mint a fotocella vagy biztonsági léc, tehetjük a biztonságosat még biztonságosabbá.
A gördíthető tárolórendszerekkel kapcsolatban részletes információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Dexion Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Könyvtári, irattári és múzeumi tároló rendszerek
Könyvtári, irattári és múzeumi tároló rendszerek
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...