Trimo Magyarország Kereskedelmi Képviselet

Trimo homlokzati- és falpanelek

A Trimo homlokzati és falrendszerek a dinamikus formák, az új és érdekes perspektívák választásának lehetőségét nyújtják, valamint a minőségi anyagok és modern építészet elválaszthatatlan elemei. Kivételes műszaki jellemzőiknek és tökéletesített megjelenésüknek köszönhetően a Trimo homlokzati és falrendszerek könnyen igazodnak az Ön térről alkotott elképzeléséhez.

  • színek és formák széles választéka
  • kiemelkedő zaj- és hőszigetelés, valamint tűzvédelmi teljesítmény
  • hosszú élettartam

Termékcsalád tagjai

Qbiss One szerkezeti falrendszer
 
Qbiss One szerkezeti falrendszer

A Qbiss One egy fémből készült, előregyártott, önhordó és rendkívül költséghatékony szerkezeti falrendszer, mely egyetlen rendszerbe sűríti az esztétikát, a formát, a funkciót és a kedvezőbb befektetés megtérülési mutatót (ROI). Az önhordó, szigetelt és tűzálló Qbiss One egyike a világ legvékonyabb épületburkoló anyagainak. Rendkívül sík és merev, melynek köszönhetően nagyméretű elemek alkalmazása esetén is tökéletesen sima felület érhető el.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Trimoterm falpanelek
 
Trimoterm homlokzati és falpanelek

A Trimoterm FTV tűzálló panelek felhasználhatók külső homlokzati burkolatok, belső válaszfalak, tűzfalak és mennyezetek építéséhez, legyen szó pihenést szolgáló, kereskedelmi, ipari, higiéniai és egyéb létesítményről. Fokozott tűzállóságuk, kiváló hő- és hangszigetelő, valamint kiváló higiéniai jellemzőik miatt a Trimoterm panelek eredményesen alkalmazhatók a legnagyobb igénybevételt jelentő környezetben, például energia előállító, élelmiszerfeldolgozó vagy gyógyszeripari létesítményeknél.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Qbiss Notch szerkezeti falrendszer
 
Qbiss Notch szerkezeti falrendszer

A Qbiss Notch a Trimo és a Pininfarina közös együttműködésében készült. A Qbiss Notch design falrendszer az építőipari innováció megtestesítője, mely fejlett megoldást kínál a hagyományos falrendszerekhez képest. Ez az előregyártott, moduláris fém falrendszer újra definiálja a modern homlokzatokat. A Qbiss Notch három alapvető elemből épül fel: a hosszú, függőleges Qbiss panelekből, a panelek felületére gravírozott, különböző mélységű görbékből és a szárnyakból, melyek dekorációs és világítási célt szolgálnak. A végeredmény pedig, egy esztétikailag vonzó, a szerkezeti forma és a funkcionalitás páratlan ötvözetét nyújtó szerkezeti falrendszer.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...