Ytong lépcsőelem – A jövő lépcsőépítési megoldása

Ytong lépcsőelem

Egyaránt ideális választás új építéshez és bővítéshez

A Xella Magyarország Kft. immáron több mint 30 éve működő Ytong-Falazóelemgyárában nem csupán "téglát" állítanak elő, hanem olyan teljes körű, hatékony és innovatív építési megoldásokat is, melyek már évtizedek óta formálják a hazai építőipari piacot. A vállalat fejlesztéseinek hátterében az állandóan változó vevői igényeknek való folyamatos megfelelés áll. Olyan műszaki megoldásokat kínálnak, amelyre minden kivitelező és tervező támaszkodhat, miközben azt is számításba veszik, hogy termékeikkel már most a jövő generációinak is biztonságot nyújtanak.

Ezt a filozófiát szem előtt tartva fejlesztették ki legújabb terméküket, az Ytong lépcsőelemet.

Az Ytong lépcső kiváló választás minden olyan projekt esetén, ahol gyors, megbízható és változatos szerkezetre van szükség.

Az Ytong előregyártott lépcsőelemek alkalmazásával jelentősen lerövidíthető az építkezés ideje, és csökkenthető a szükséges élőmunka mennyisége is.

Ytong lépcsőelem
Ytong lépcsőelem

Miért érdemes ezt az előregyártott innovatív műszaki megoldást választani?

  • Gyors és egyszerű beépítés: az Ytong lépcsőelemek kivitelezése gyors és egyszerű, beépítése során értékes idő és munkaerő spórolható meg.
  • Nem igényel zsaluzást és ideiglenes alátámasztást: a hagyományos lépcsők építése gyakran zsaluzást és ideiglenes alátámasztást igényel, ami bonyolult és hosszadalmas feladat. Az Ytong lépcsőelemek beépítésével ez a lépés kihagyható.
  • Változatos kialakítás egyedi tervek alapján: az Ytong lépcsőelemek változatos és kreatív kialakításban érhetők el, egyedi tervek alapján szinte minden megvalósítható velük. Ennek köszönhetően garantáltan olyan lépcső készül, ami tökéletesen illeszkedik az adott térhez és igényekhez.
  • Előregyártott, méretpontos elemek: az előre legyártott és méretpontos elemek minden egyes darabja tökéletesen illeszkedik egymáshoz, ennek köszönhetően növelhető az építési folyamat hatékonysága és minősége.
  • Azonnal terhelhető: az elkészített Ytong lépcső azonnal terhelhető, így az építést követően gyorsan igénybe vehető az új lépcső által nyújtott kényelem és funkcionalitás.

Az Ytong lépcső beépítése

A lépcsőelemek kéttámaszú tartószerkezetként teherbíró tartófalra, az abban kialakított horonyba, illetve a tartófalra rögzített rozsdamentes acél konzolokra építhetők.

Ytong lépcsőelem
Ytong lépcsőelem

Az Ytong lépcsőelemek nemcsak új építés esetén jelentenek hatékony megoldást, hanem a már meglévő családiházak bővítésénél – például tetőtér beépítés – is alkalmazhatóak. A lépcsőelemek használatával tisztább, egyszerűbb és gyorsabb az utólagos kivitelezés. Mivel az Ytong lépcsők előregyártott és méretpontos elemek, ezért a beépítésükkel járó fennakadás is kisebb, így a kivitelezés folyamata kevésbé zavarja a megszokott otthoni életet.

Ytong lépcsőelem
Ytong lépcsőelem

Ytong lépcső típusok:

Ytong lépcsőelem típusok
Ytong lépcsőelem típusok
A hírben szereplő termékek
Ytong lépcsőelem
 
Ytong lépcsőelem

Az Ytong előregyártott lépcsőelemek a beépítést követően azonnal használatba vehetők. A lépcsőelemek kéttámaszú tartószerkezetként teherbíró tartófalra, az abban kialakított horonyba, valamint a tartófalra rögzített rozsdamentes acél konzolokra építhetők. Alkalmazása jelentősen lerövidíti az építkezés idejét és csökkenti a szükséges élőmunkát. A lépcső kivitelezése során minimális nedvesség bevitel történik, nincs szükség zsaluzásra és a szerkezet ideiglenes alátámasztására sem.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Lépcsők, korlátok, járórácsok
Lépcsők, korlátok, járórácsok
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...