Vész- és szemzuhanyok, biztonsági zuhanyok a B&K Kft. kínálatában

Az arcra vagy szembe jutó maró hatású vegyi anyagok nagyobb részének azonnali eltávolítására szolgálnak

Az ipari jellegű munkafolyamatok számos területén előfordulhat, hogy - akár a biztonsági előírások maximális betartása mellett is - a dolgozók ruházatára, arcára vagy szemébe maró hatású vegyi anyagok kerülhetnek, ezzel súlyos, esetenként maradandó sérüléseket okozva a balesetet szenvedőknek. Ilyenkor elengedhetetlen fontosságú, hogy a maró agyagok minél nagyobb hányadát haladéktalanul eltávolítsák az egyénről, amire a legcélszerűbb eszközt, a speciálisan erre a célra kialakított vész- és szemzuhanyok, biztonsági zuhanyok jelentik.
Ezek a berendezések rövid idő alatt, jelentős mennyiségű vizet bocsátanak a lemosni kívánt területre, ezzel előzve meg a további sérülések lehetőségét. A B&K Kft. termékválasztékában találhatunk húzólánccal (BK04022) vagy húzókarral (BK04027) működtethető időzített vészzuhanyt, fali rögzítésű (BK04052) vagy lábonálló (BK04053) szemzuhanyt, illetve a szem- és vészzuhany egybeépített kombinációját is (BK04070).
A vészzuhanyok gyári vízátfolyása 3 bar nyomás mellett 60 l/perc, a szemzuhanyok vízátfolyása pedig 3 bar nyomás mellett 9,5 l/perc.
Természetesen az is nagyon fontos, hogy az esetlegesen bekövetkező baleset után, a lehető legrövidebb időn belül megtörténjen a beavatkozás. Ehhez nyújtanak segítséget a jól látható, mindenki számára egyértelmű és figyelemfelkeltő információs táblák. Ezeket öntapadós vinyl (BKH1430211/BKH1430111), műanyag alapra kasírozott (BKH1431211/BKH1431111) és faltól elálló, "sátor alakú" (BKH1432211/BKH1432111) kivitelben is megtalálhatók a B&K Kft. termékei között.
A biztonsági zuhanyokkal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Burkolt kényszerzuhany beépített keverőszeleppel - BK040910
 
Burkolt kényszerzuhany rendszerek

Burkolt kényszerzuhany-rendszer kevert vízre vagy beépített termosztátos keverőszeleppel és kezelő egységgel.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Egészségügyi és laboratóriumi bútorok és berendezések
Egészségügyi és laboratóriumi bútorok és berendezések
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Szelepek és keverőcsapok
Szelepek és keverőcsapok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...