proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új vápacsatorna rendszer a Lindab Buildings-től


2011. november 22.

Az új koncepciós vápacsatorna rendszer egy olyan újfajta anyagra épül, mely garantálja az optimális időjárás állóságot és extra ellenálló képességet

A Lindab új vápacsatornája Európa-szerte elérhető intelligens megoldás, mely fenntartható vízelvezető csatorna rendszert biztosít ipari létesítmények számára.

Robert Francois, a Lindab Buildings termékfejlesztési vezetője elmondta: "Ez a megoldás Európa-szerte jelentős előnyökhöz juttatja megbízóinkat a beépítéssel, összeszereléssel és működéssel kapcsolatban, miközben biztonságosabb, tökéletesen időjárás-álló, gyakorlatilag karbantartás-mentes ereszcsatorna rendszert biztosít a befektetőknek."

A Lindab vápacsatorna komponensek, végzárók és csatlakozók rendszeréből áll. A felső vízelvezető csatorna profil rugalmas szegéllyel illeszkedik a tetőhöz; ezáltal a vápacsatorna független az épület szerkezetétől. Teljes mértékben feszültségmentes és a hőmérséklet változásától függően szabadon tágul, miközben tökéletesen zár a tetőburkolat teljes hosszában. A vápacsatorna rendszer külső felületét egy újdonságnak számító, UV-álló anyag borítja, mellyel magas általános ellenállás, tökéletes időjárás-állóság és hosszú élettartam érhető el.

Az új vápacsatorna egységes, monolit szerkezetet alkot és csavarmentes a vízelvezető részeken. A Lindab vápacsatorna szigetelési képessége teljes mértékben harmonizál az acélszerkezetű épület szigetelési szintjével. A vízelvezető rendszert úgy tervezték, hogy ellenálljon még a legzordabb időjárási körülményeknek is, a Szahara forróságától a kemény szibériai hidegig.

Az eredmény egy jobb teljesítményű, fenntartható rendszer (szerelés, biztonság és kezelés) valamint újrahasznosítható, optimalizált vízelvezetés.


Ha az új vápacsatorna rendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Kft. - Building divízió munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-4400 Nyíregyháza, Derkovits u. 119.
Telefon: +36 42 501 310
Fax: +36 42 312 029
E-mail:
Web: www.astron.biz/hu
Nagy Károly
értékesítési vezető +36 42 501 317, +36 20 522 4156
   
   
   
Az Astron Európa legnagyobb, elsősorban ipari és kereskedelmi felhasználásra kerülő acélszerkezetű épületeket gyártó cége. Komplett épület megoldásokat kínál külső burkolattal, főtartó szerkezettel, fal- és tetőburkolati rendszerekkel és tartozékokkal. Az elmúlt közel 50 évben több mint 50.000 kulcsrakész épületet adtak át Európa-szerte 300 fős hivatalos partner-hálózatukon keresztül.

Az Astron márkanév a Luxemburgi Nagyhercegség Diekirch székhelyű Lindab Buildings S.A., a Cseh Köztársaság Přerov székhelyű Lindab Buildings s.r.o., valamint az Oroszországi Föderáció Jaroszlavl székhelyű Lindab Buildings LLC gyáraiban gyártott acélszerkezetű épületrendszert jelenti.
Márkanevek: Lindab, Astron, Astrotherm
Kulcsszavak:  Lindab  Buildings  vápa  váparendszer  ipari  létesítmény  rendszer