Új vápacsatorna rendszer a Lindab Buildings-től

Az új koncepciós vápacsatorna rendszer egy olyan újfajta anyagra épül, mely garantálja az optimális időjárás állóságot és extra ellenálló képességet

A Lindab új vápacsatornája Európa-szerte elérhető intelligens megoldás, mely fenntartható vízelvezető csatorna rendszert biztosít ipari létesítmények számára.

Robert Francois, a Lindab Buildings termékfejlesztési vezetője elmondta: "Ez a megoldás Európa-szerte jelentős előnyökhöz juttatja megbízóinkat a beépítéssel, összeszereléssel és működéssel kapcsolatban, miközben biztonságosabb, tökéletesen időjárás-álló, gyakorlatilag karbantartás-mentes ereszcsatorna rendszert biztosít a befektetőknek."

A Lindab vápacsatorna komponensek, végzárók és csatlakozók rendszeréből áll. A felső vízelvezető csatorna profil rugalmas szegéllyel illeszkedik a tetőhöz; ezáltal a vápacsatorna független az épület szerkezetétől. Teljes mértékben feszültségmentes és a hőmérséklet változásától függően szabadon tágul, miközben tökéletesen zár a tetőburkolat teljes hosszában. A vápacsatorna rendszer külső felületét egy újdonságnak számító, UV-álló anyag borítja, mellyel magas általános ellenállás, tökéletes időjárás-állóság és hosszú élettartam érhető el.

Az új vápacsatorna egységes, monolit szerkezetet alkot és csavarmentes a vízelvezető részeken. A Lindab vápacsatorna szigetelési képessége teljes mértékben harmonizál az acélszerkezetű épület szigetelési szintjével. A vízelvezető rendszert úgy tervezték, hogy ellenálljon még a legzordabb időjárási körülményeknek is, a Szahara forróságától a kemény szibériai hidegig.

Az eredmény egy jobb teljesítményű, fenntartható rendszer (szerelés, biztonság és kezelés) valamint újrahasznosítható, optimalizált vízelvezetés.


Ha az új vápacsatorna rendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lindab Kft. - Building divízió munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Készcsarnokok
Készcsarnokok
Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Készépületek, konténerek
Készépületek, konténerek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...