Új Siemens RDF800 érintőképernyős, univerzális termosztát

Különösen alkalmas hotelek és igényesebb lakóépületek számára

A KNX kommunikációképes RDF800KN érintőképernyős, süllyesztett szerelésű szobatermosztát 2015-ben került bevezetésre és alapvetően fan coil, univerzális fűtés/hűtés vagy hőszivattyús alkalmazásokhoz került kifejlesztésre. Az egyedülálló külső megjelenés jól demonstrálja a termék magas minőségét az érintőképernyős termosztátok világában.

A piaci visszajelzések alapján jelentős igény mutatkozik egy ilyen színvonalú, de önállóan működő minőségi termosztátra, különösen a hotelek és az igényesebb lakóépületek számára.

A Siemens örömmel jelenti be, hogy bemutatásra került és immár rendelhető a termék önálló működésre kifejlesztett változata. Ezek a készülékek két univerzális bemenettel érkeznek, és olyan standard hotel funkciókat is képesek kiszolgálni, mint a kártyakontaktus fogadása, jelenlét érzékelő és ablak kontaktus kezelése. Nem csupán az optimális energiafogyasztást tudják biztosítani a működés alatt, hanem extra funkcióik használatával elkerülhető az átgondolatlan működtetésből addó energiaveszteség is, és érezhető költségcsökkenés biztosítható a hosszútávú üzemeltetésben. Az RDF800 szerelési koncepciója megegyezik az RDF300/RDF600 koncepciójával.

Siemens RDF800 érintőképernyős, univerzális termosztát
Siemens RDF800 érintőképernyős, univerzális termosztát


A Siemens RDF800 termosztát termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Siemens RDF mikroprocesszoros termosztátok fan-coil rendszerekhez
 
Siemens RDF mikroprocesszoros termosztátok fan-coil rendszerekhez

RDF600T és RDF600KN mikroprocesszoros termosztátok fan-coil rendszerekhez. Digitális kijelzővel és elegáns formájával irodákba, hotelekbe ideális választás. Típustól függően 2 vagy 4 csöves rendszerekhez, ki/be (2 pont), 3 pont, vagy analóg kimenő jellel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...