proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Siemens RDF800 érintőképernyős, univerzális termosztát


2017. november 30.

Különösen alkalmas hotelek és igényesebb lakóépületek számára

A KNX kommunikációképes RDF800KN érintőképernyős, süllyesztett szerelésű szobatermosztát 2015-ben került bevezetésre és alapvetően fan coil, univerzális fűtés/hűtés vagy hőszivattyús alkalmazásokhoz került kifejlesztésre. Az egyedülálló külső megjelenés jól demonstrálja a termék magas minőségét az érintőképernyős termosztátok világában.

A piaci visszajelzések alapján jelentős igény mutatkozik egy ilyen színvonalú, de önállóan működő minőségi termosztátra, különösen a hotelek és az igényesebb lakóépületek számára.

A Siemens örömmel jelenti be, hogy bemutatásra került és immár rendelhető a termék önálló működésre kifejlesztett változata. Ezek a készülékek két univerzális bemenettel érkeznek, és olyan standard hotel funkciókat is képesek kiszolgálni, mint a kártyakontaktus fogadása, jelenlét érzékelő és ablak kontaktus kezelése. Nem csupán az optimális energiafogyasztást tudják biztosítani a működés alatt, hanem extra funkcióik használatával elkerülhető az átgondolatlan működtetésből addó energiaveszteség is, és érezhető költségcsökkenés biztosítható a hosszútávú üzemeltetésben. Az RDF800 szerelési koncepciója megegyezik az RDF300/RDF600 koncepciójával.

Siemens RDF800 érintőképernyős, univerzális termosztát

A Siemens RDF800 termosztát termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Kulcsszavak:  Siemens  termosztát  szobatermosztát  RDF800  hőmérsékletszabályozó  KNX  érintőképernyős  univerzális  termosztát