proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új PERI DUO javítószett


2019. június 24.

A zsaluhéj kisebb károsodásainak javítására

A DUO egy könnyű és alacsony zajszintű univerzális zsaluzat sikeres terméke. Különböző egyéb kiegészítők mellett már egy javítócsomag is rendelkezésre áll, amellyel a zsaluhéjon lévő kisebb károsodások gyorsan és olcsón javíthatók. Az innovatív tervezési applikáció, a DUO Planner teszi teljessé a PERI által kifejlesztett általános koncepciót.

A 2016-os baumán történt hivatalos bevezetése óta a kompozitszálas műanyag DUO rendszerzsaluzat világszerte számos felhasználót győzött meg, és új piacokat, valamint célcsoportokat is nyitott. Intuitív kezelése és a szinte semmilyen szerszámot nem igénylő DUO a feltörekvő piacokon való használatra lett kifejlesztve. Ezen kívül a könnyű rendszer különösen alkalmas kisméretű, egyszerű geometriájú és különleges igények nélküli betonfelületű szerkezetek, mint például alaptestek, támfalak zsaluzására. Így például a kertészeti és tájépítészeti szektor felhasználói is befektethetnek e zsaluzatrendszerbe.

2016 óta számos új elem került bevezetésre annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a különböző vevői igényeknek, beleértve a DOMINO és LIWA zsalurendszerek csuklós sarkainak csatlakoztatására szolgáló adaptereket. A 2019-es bauma alkalmával a PERI több további fejlesztést mutatott be - számos kiegészítő alkatrészen kívül a figyelem középpontjában egy javítócsomag és egy új tervezési applikáció áll.

A zsaluhéj károsodásainak javítása

A PERI termékkínálatában teljesen újnak számít az a javítókészlet, amellyel a zsaluhéj kisebb károsodásai könnyedén kijavíthatók. A maximum 20 mm átmérőjű bemélyedések és lyukak gyorsan és olcsón javíthatók. A karcolások így egyszerű módon, forró levegős pisztoly és hegesztőhuzal segítségével javíthatók, míg a speciális javító pogácsák a lyukak befedéséhez használhatók. A PERI mindehhez a szükséges berendezéseket és töltőanyagokat egy kompakt javítókészletben biztosítja.

PERI DUO javítószett a zsaluhéj károsodásainak javítására
A zsaluhéj károsodása mindennapos jelenség az építkezésen. A tény, hogy ez mostantól a javítószett segítségével már a helyszínen is könnyedén kijavítható, újdonságnak számít. (Grafika: PERI GmbH)

 

Termék
Cég
Székhely: H-1181 Budapest, Zádor u. 9.
Telefon: +36 1 296 0960
Fax: +36 1 296 0950
E-mail:
Web: www.peri.hu
Szücs Ildikó
marketing koordinátor +36 30 407 9131, +36 1 296 0931
   
   
   
A Peri Kft. 1990 óta tevékenykedik Magyarországon, a német PERI GmbH leányvállalataként. A zsaluzatok és rendszerberendezések széles köre minden igény esetén a legoptimálisabb megoldást nyújtja, legyen szó fatartókról, keretes- és falzsaluzatokról, pillérzsaluzatokról, födémzsaluzatokról, kúszóállványokról, munkaállványokról, önkúszó zsaluzatokról, teherhordó állványokról, födémtámaszokról, faltámaszokról, zsaluhéjakról, egyoldali falzsaluzáshoz szükséges támbakokról vagy átkötési rendszerekről.
Hír
PERI DUO Planner zsalutervezési applikáció
2019.06.24    
További hírek a Falzsaluzatok termékkategóriában
További hírek a Zsaluk, állványok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  PERI  DUO  javítószett  javítócsomag  univerzális  zsaluzat  zsaluhéj  zsaluzás