proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Murexin X-Bond MS-A 53 speciális alapozó


2016. február 12.

A Murexin AG számos nemzetközi kiállításon képviseltette magát újdonságaival

Januárban az osztrák Murexin AG központ számos kiállításon képviselte termékeiket, és újdonságokat.
A hannoveri DOMOTEX kiállításon, Németország vezető szőnyeg- és padlóburkolat kiállításán kiemelt figyelem övezete az innovatív X-Bond MS-A 53 speciális alapozót. A fiziológiailag ártalmatlan, lágyítószermentes nedvességzáró alapozót az Innovació@Domotex szakmai zsűrije is kiválasztotta, így az innovatív termékek számára kialakított helyen is bemutatásra került.

DOMOTEX 2016 - Murexin AG standja

A Murexin AG standja teljes mértékben az osztrák síkultúrát tükrözte – a bár finom étkekkel és melódiákkal kényeztette a látogatókat. A modern elemek, részben a feje tetejére állított világ, hangsúlyozták az innovációs karaktert és a burkolatragasztási termékek tartósságát, megbízhatóságát.

Murexin X-Bond MS-A53 speciális alapozó

Murexin X-Bond MS-A53 speciális alapozó

Szilánbázisú, oldószer-, víz- és lágyítószermentes, tartósan elasztikus speciális alapozó a maradék nedvességtartalom lezárására cementesztricheknél és betonnál (max. 6 cm %-ig), valamint alapozóként aljzatkiegyenlítők és csemperagasztók alá kvarchomok szórással. Minden burkolathoz és parkettához használható. Szobahőmérséklettől függően kb. 4-6 óra után bármelyik Murexin MSP ragasztóval átdolgozható.

Anyagszükséglet:
4% maradék nedvességtartalomig: Fogazat: A3: kb. 550-650 g/m² alapfelülettől függően
4% maradék nedvességtartalom felett: Fogazat: S1: kb. 1000-1100 g/m² alapfelülettől függően
alapozóként: kb. 200-250 g/m² alapfelülettől függően
Száradási idő: kb. 4-6 óra, Végszilárdság: kb. 12 óra után (alapfelület, anyag és levegő hőmérsékletétől függően)
Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Murexin Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
Telefon: +36 1 262 6000
Fax: +36 1 261 6336
E-mail:
Web: www.murexin.hu
Hajtó-Kiss Márta
   
   
   
   
A Murexin Kft. az osztrák Murexin AG. leányvállalataként 1993. óta forgalmaz Magyarországon hidegburkolat ragasztási rendszereket - az alapozók, csemperagasztók, fugázókon át a tisztítás ápolásig - , melegburkolat ragasztási rendszereket, építési vegyi anyagokat, Durlin márkanév alatt festékeket és lakkokat. Csúcsminőségű termékeikkel, folyamatos fejlesztésekkel, pontos, korrekt tanácsadással törekszenek partnereik minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálására. Az építőiparban előforduló speciális feladatok megoldására is rendelkeznek technológiai rendszerekkel és vegyi termékekkel.
Kulcsszavak:  Murexin  X-Bond  MS-A  53  speciális  alapozó  tapadóhíd  DOMOTEX  2016