Új mozgásérzékelők a Legrand kínálatában

Energiamegtakarítás világításvezérléssel

Egy épület villamos energia fogyasztásának lényeges részét jellemzően a világítás emészti fel, így a Legrand kínálatában is megtalálható világításvezérlési megoldásokkal, mint például mozgásérzékelők használatával, jelentős energiamegtakarítás érhető el.

Három új termékkel bővül az 1 áramkörös mozgásérzékelők kínálata. Bevezetésre kerül egy 140°-os érzékelési szögű, közvetlenül falra szerelhető, illetve egy 360°-os, álmennyezetbe szerelhető, beltéri használatra kialakított mozgásérzékelő. A 140°-os, falra szerelhető változat a biztos átjárási pontokon (bejárat, ajtó) való áthaladás érzékelésére, míg utóbbi - nagyobb érzékelési területének köszönhetően - folyosók, illetve kisebb helyiségek teljes lefedésére kínál ideális megoldást. Továbbá bevezetésre kerül egy 360°-os érzékelési szögű, falra és mennyezetre egyaránt rögzíthető mozgásérzékelő is, ami IP 55-ös védettségének köszönhetően kültéri és nedves környezetben való használatra is alkalmas.
mozgásérzékelő falra, mennyezetre


Ha az új mozgásérzékelőkkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Legrand Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
Kategóriák
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Mozgásérzékelők, jelenlét-érzékelők
Világításvezérlő és világítás-távvezérlő rendszerek
Világításvezérlő és világítás-távvezérlő rendszerek
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Világítástechnika
Világítástechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...