proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új LB-Knauf CaSTone műkő keverék


2017. október 09.

Helyszíni műkő felületek, elemek készítésére és javítására

LB-Knauf CaSTone műkő keverék

A mai felgyorsult világban a hagyományos anyagok és technológiák egyre ritkábbak és éppen ezért fokozatosan felértékelődnek. Így van ez az épületelemekkel kapcsolatban is. Ha építés vagy felújítás során nem a hagyományos előregyártott gyors és konfekcionált terméket akarunk beépíteni, akkor szinte megoldhatatlan feladat előtt állunk. Egyre kevesebb a mester, egyre kevesebb az idő és egyre nehezebb beszerezni a hagyományos alapanyagokat.
Ezen a problémán szeretne segíteni a Lasselsberger-Knauf Kft. új fejlesztésével, a zsákos kiszerelésű műkő keverékkel, mely a CaSTone nevet kapta. Miben ad több lehetőséget és szabadságot ez az új termék?
  • Műköves mesterek számára felgyorsítja és leegyszerűsíti a munkavégzést, mely által hatékonyabban tudnak dolgozni. Ezen túlmenően a mindig azonos minőség és megjelenés eredményeként utólag is pótolhatóak az elemek.
  • DIY vállalkozó kedvű laikusok számára lehetőséget biztosít, hogy átéljék az alkotás élményét és megvalósítsák elképzeléseiket. Ezzel kapcsolatban külön segítségként egy rövid oktató videó is elérhető, melyben végigvezetnek minket egy párkány készítésének minden egyes lépésén.
  • Tartalmaz minden olyan adalékanyagot - nedvesség felvétel gátló, képlékenyítő - melyek biztosítják a hosszú élettartamot.
  • Fehér és szürke színben is kapható melyek tetszés szerint megfelelő pigmentekkel színezhetőek.
Alkalmazási terület

A CaSTone alkalmas különböző járható és nem járható betonfelületek dekoratív bevonataként, lépcsők, járdák kialakítására, sírkövek, ablakpárkányok, kerítés- és kémény fedkövek elkészítésére. Feldolgozhatjuk betonfelületekhez kapcsolódva kontakt formában, vagy önálló, öntött elemként.

Terméklőnyök
  • fehér és szürke alapszínekben
  • mindig azonos minőség és színárnyalat
  • könnyen kezelhető 25 kg-os kiszerelésben
  • dekoratív, színezhető, csiszolható
  • csökkentett vízfelvételű és fokozottan ellenáll a környezeti hatásoknak
  • kül- és beltérben alkalmazható

A CaSTone műkő keverék és CaSTone Top felületi tömítőanyag letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombok egyikét.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
Kulcsszavak:  LB-Knauf  Lasselsberger-Knauf  Kft  CaSTone  műkő  keverék  CaSTone  Top  felületi  tömítőanyag  ablakpárkány  fedkő  lépcső  járda