Új, különleges színekben érhetőek el a BETTE zománcozott titánacél termékei

Az antracit, zöld és kék effekt-színekkel megsokszorozódnak a belsőépítészeti kialakítás lehetőségei

A megszokottól eltérő, egyesek szerint akár egyenesen extravagánsnak mondott színek egyre népszerűbbek napjainkban, nem csak a lakóterekben, hanem a fürdőszobákban is. A BETTE által kifejlesztett különleges "Midnight" - antracit, "Forest" - zöld és "Blue satin" - kék effekt-színek által megsokszorozódnak az új és inspiráló belsőépítészeti kialakítási lehetőségek.

Midnight
Az antracit egy különleges árnyalata, amelyben apró, csillámló részecskék is felfedezhetők, így a különleges fürdőszobai hangulatokhoz némi csillogás és glamour hozzáadásával járul hozzá. Attól függően, hogy milyen szögből éri fény, a zománc különböző színhatásokat adhat - a sötétebb, rejtélyes feketétől egészen a gyémántszerűen vibráló csillogásig. Ideális fekete berendezésekkel kombinálni és a legérdekesebb kontrasztot a matt felületű, natúr színű burkolatokkal adja.

BETTE effekt-színek: Midnight
BETTE effekt-színek: Midnight


Forest
Rejtélyes, mély tónusának csillogását kell egyediségként kiemelni. A zománcozott felület a ráeső fény hatására a zöldtől kiindulva a barnán keresztül egészen a liláig változtatja színét, szinte már irizál. Ez a felületi szín-játék egy igazán organikus, ugyanakkor különlegesen elegáns hatást ad a formailag is egyedülálló fürdőszobai megoldásoknak.

BETTE effekt-színek: Forest
BETTE effekt-színek: Forest


Blue satin
Végül pedig ne feledkezzünk el a lágy, kifinomult színhatású "Blue satin"-ról sem, amely világoskék alaptónusa mellett gyöngyház hatású csillogásával kölcsönöz bármely választott BETTE terméknek igazán különleges aurát.

BETTE effekt-színek: Blue satin
BETTE effekt-színek: Blue satin


Dizájn tanulmány - "Deco"
Budoárból fürdőszoba. A szabadon álló Bette Silhouette kádak esetében a zománcozott oldalpanel különleges díszítést kap. A pasztell színű, elegáns csíkozás által alakul ki egy olyan egyedi megoldás, amely önmagában elég a letisztult terek felöltöztetéséhez.

Dizájn tanulmány - Deco
Dizájn tanulmány - Deco


A BETTE zománcozott acél termékek letölthető katalógusát a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a BETTE magyarországi képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
BetteAir zománcozott acél zuhanytálca BetteUltra zománcozott acél zuhanytálca
 
BETTE zománcozott acél zuhanytálcák
2 termék

A BETTE zuhanytálcák egyedisége a különösen gazdag méretválasztékban rejlik. A 70x70 cm – 180x100 cm mérettartományból lehet választani, a mélység tekintetében pedig 2,5/3,5 cm, 6,5 cm; 15 cm és 28 cm mély modellek állnak rendelkezésre. A zuhanytálcákra 30 év garancia van. Beépítés szempontjából 3 féle módozat lehetséges: padlósíkba beépítés, burkolt padlóra ráültetés és a kiemelt szerelés. A BetteFloor és BetteFloor Side padlósíkba építhető zuhanytálcák verhetetlen higiéniai alternatívái az épített zuhanyfelületeknek.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett a csempe színével harmonizáló 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél fürdőkádak
 
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél mosdók
 
BETTE zománcozott acél mosdók

A BETTE kínálatában a fürdőkádak és zuhanytálcák mellett 2009 óta már a mosdók is megtalálhatók, szintén zománcozott acélból, 30 év garanciával. A mosdók többféle méretben és különböző beépítési változatban léteznek: falra szerelhető, pultba építhető, pultra ültethető és szabadon álló, szimpla-, vagy duplamosdós kivitel. Igény esetén egy csaplyukkal, csaplyuk nélkül vagy tetszőleges számú csaplyukkal is rendelhetőek. Színválaszték a fehér alapszín mellett 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín. A mosdókhoz illeszkedő bútorprogrammal lesz teljes és verhetetlen a gyártó kínálata.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...