proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, különleges színekben érhetőek el a BETTE zománcozott titánacél termékei


2018. május 10.

Az antracit, zöld és kék effekt-színekkel megsokszorozódnak a belsőépítészeti kialakítás lehetőségei

A megszokottól eltérő, egyesek szerint akár egyenesen extravagánsnak mondott színek egyre népszerűbbek napjainkban, nem csak a lakóterekben, hanem a fürdőszobákban is. A BETTE által kifejlesztett különleges "Midnight" - antracit, "Forest" - zöld és "Blue satin" - kék effekt-színek által megsokszorozódnak az új és inspiráló belsőépítészeti kialakítási lehetőségek.

Midnight
Az antracit egy különleges árnyalata, amelyben apró, csillámló részecskék is felfedezhetők, így a különleges fürdőszobai hangulatokhoz némi csillogás és glamour hozzáadásával járul hozzá. Attól függően, hogy milyen szögből éri fény, a zománc különböző színhatásokat adhat - a sötétebb, rejtélyes feketétől egészen a gyémántszerűen vibráló csillogásig. Ideális fekete berendezésekkel kombinálni és a legérdekesebb kontrasztot a matt felületű, natúr színű burkolatokkal adja.

BETTE effekt-színek: Midnight

Forest
Rejtélyes, mély tónusának csillogását kell egyediségként kiemelni. A zománcozott felület a ráeső fény hatására a zöldtől kiindulva a barnán keresztül egészen a liláig változtatja színét, szinte már irizál. Ez a felületi szín-játék egy igazán organikus, ugyanakkor különlegesen elegáns hatást ad a formailag is egyedülálló fürdőszobai megoldásoknak.

BETTE effekt-színek: ForestBlue satin
Végül pedig ne feledkezzünk el a lágy, kifinomult színhatású "Blue satin"-ról sem, amely világoskék alaptónusa mellett gyöngyház hatású csillogásával kölcsönöz bármely választott BETTE terméknek igazán különleges aurát.

BETTE effekt-színek: Blue satin

Dizájn tanulmány - "Deco"
Budoárból fürdőszoba. A szabadon álló Bette Silhouette kádak esetében a zománcozott oldalpanel különleges díszítést kap. A pasztell színű, elegáns csíkozás által alakul ki egy olyan egyedi megoldás, amely önmagában elég a letisztult terek felöltöztetéséhez.

Dizájn tanulmány - Deco

A BETTE zománcozott acél termékek letölthető katalógusát a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a BETTE magyarországi képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  BETTE zománcozott acél fürdőszobai termékek

A BETTE zománcozott acél termékek kizárólag természetes nyersanyagok, mint acél (titánacél), üveg és víz felhasználásával készülnek. A legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően az acél/zománc fő alapanyagokból egy egyedülállóan tartós, robusztus, hosszú élettartamú és 100 %-ban újrahasznosítható termék keletkezik.
A BETTEGLASUR® zománcozott felület, amit az acél testre felhordanak, az egy üvegréteg. Minél vékonyabb az üvegréteg, annál stabilabb. 5 évnyi kutatómunka eredménye a BETTE ezen egyedi technológiája, melynek köszönhetően a minimális vastagságú üvegréteggel elérhető a maximális minőség. Minden BETTE zománcozott acél termékre 30 év a garancia. A BETTE termékek tulajdonságai: higiénikus, hővezető, karcálló, ütésálló, vegyszerálló, halk, UV-álló és hőálló. Különösen ajánlottak közösségi-, és szállodai felhasználásra, valamint igényes magán ingatlanok berendezéseiként.


Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Amerikai út 28.
E-mail:
Web: www.bette.hu
Bujdosóné Mihavetz Beatrix
képviselő +36 30 225 2565
   
A Németországban, Delbrückben található BETTE gyár magyarországi képviseletét 2010-től Mihavetz Beatrix látja el. A BETTE egy németországi családi vállalkozás. 1952 óta gyárt prémium minőségű fürdőszobai termékeket, fürdőkádakat, zuhanytálcákat és mosdókat, teljesen természetes anyagokból, zománcozott titánacélból. A mélyhúzásos eljárásnak köszönhetően rendkívüli kidolgozottsággal és precizitással tud kifogástalan formákat létrehozni. A BETTE termékek egyedülállóak, sokféle színben és méretben léteznek.
Márkanevek: BETTE
Kulcsszavak:  Bette  zománc  zománcozott  acél  titánacél  kád  fürdőkád  zuhanytálca  mosdó  új  színek  midnight  forest  satin  blue  deco