Új, különleges színekben érhetőek el a BETTE zománcozott titánacél termékei

Az antracit, zöld és kék effekt-színekkel megsokszorozódnak a belsőépítészeti kialakítás lehetőségei

A megszokottól eltérő, egyesek szerint akár egyenesen extravagánsnak mondott színek egyre népszerűbbek napjainkban, nem csak a lakóterekben, hanem a fürdőszobákban is. A BETTE által kifejlesztett különleges "Midnight" - antracit, "Forest" - zöld és "Blue satin" - kék effekt-színek által megsokszorozódnak az új és inspiráló belsőépítészeti kialakítási lehetőségek.

Midnight
Az antracit egy különleges árnyalata, amelyben apró, csillámló részecskék is felfedezhetők, így a különleges fürdőszobai hangulatokhoz némi csillogás és glamour hozzáadásával járul hozzá. Attól függően, hogy milyen szögből éri fény, a zománc különböző színhatásokat adhat - a sötétebb, rejtélyes feketétől egészen a gyémántszerűen vibráló csillogásig. Ideális fekete berendezésekkel kombinálni és a legérdekesebb kontrasztot a matt felületű, natúr színű burkolatokkal adja.

BETTE effekt-színek: Midnight
BETTE effekt-színek: Midnight


Forest
Rejtélyes, mély tónusának csillogását kell egyediségként kiemelni. A zománcozott felület a ráeső fény hatására a zöldtől kiindulva a barnán keresztül egészen a liláig változtatja színét, szinte már irizál. Ez a felületi szín-játék egy igazán organikus, ugyanakkor különlegesen elegáns hatást ad a formailag is egyedülálló fürdőszobai megoldásoknak.

BETTE effekt-színek: Forest
BETTE effekt-színek: Forest


Blue satin
Végül pedig ne feledkezzünk el a lágy, kifinomult színhatású "Blue satin"-ról sem, amely világoskék alaptónusa mellett gyöngyház hatású csillogásával kölcsönöz bármely választott BETTE terméknek igazán különleges aurát.

BETTE effekt-színek: Blue satin
BETTE effekt-színek: Blue satin


Dizájn tanulmány - "Deco"
Budoárból fürdőszoba. A szabadon álló Bette Silhouette kádak esetében a zománcozott oldalpanel különleges díszítést kap. A pasztell színű, elegáns csíkozás által alakul ki egy olyan egyedi megoldás, amely önmagában elég a letisztult terek felöltöztetéséhez.

Dizájn tanulmány - Deco
Dizájn tanulmány - Deco


A BETTE zománcozott acél termékek letölthető katalógusát a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a BETTE magyarországi képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

BETTE zománcozott acél fürdőkádak BETTE zománcozott acél zuhanytálcák BETTE zománcozott acél mosdók
 
BETTE zománcozott acél fürdőszobai termékek
3 termék

A BETTE zománcozott acél termékek kizárólag természetes nyersanyagok, mint acél (titánacél), üveg és víz felhasználásával készülnek. A legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően az acél/zománc fő alapanyagokból egy egyedülállóan tartós, robusztus, hosszú élettartamú és 100 %-ban újrahasznosítható termék keletkezik.
A BETTEGLASUR® zománcozott felület, amit az acél testre felhordanak, az egy üvegréteg. Minél vékonyabb az üvegréteg, annál stabilabb. 5 évnyi kutatómunka eredménye a BETTE ezen egyedi technológiája, melynek köszönhetően a minimális vastagságú üvegréteggel elérhető a maximális minőség. Minden BETTE zománcozott acél termékre 30 év a garancia. A BETTE termékek tulajdonságai: higiénikus, hővezető, karcálló, ütésálló, vegyszerálló, halk, UV-álló és hőálló. Különösen ajánlottak közösségi-, és szállodai felhasználásra, valamint igényes magán ingatlanok berendezéseiként.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...