Egy teljesen új kollekció a BETTE-től: BETTELux Shape

Az új kollekció a milánói Saloni del Bagno kiállításon kerül bemutatásra

Hatodik alkalommal rendezik meg Milánóban a Saloni del Bagno kiállítást, idén április 12. és 17. között. A korábban csak a Salone Internazionale del Mobile részeként megtartott rendezvény 2006-tól külön kiállítássá vált, ahol a legújabb fürdőszobai trendek kerülnek bemutatásra 19.000 négyzetméteren, több mint 200 kiállítóval, évről évre növekvő üzleti látogatószámmal az USA, Anglia, és a Közel-Kelet területéről is.

A BETTE idén először kapott lehetőséget újdonságai bemutatására (Halle 24, Stand L21). Számos egyedi megoldása mellett biztos sikerre számíthat a kiállított BETTELux Shape kollekció.

Egy teljesen új koncepció került a középpontba a BETTELux Shape tervezése során: a tárgykultúra világából már jól ismert vázszerkezetes építési mód. Ha belső terekről beszélünk, elég kevés anyag viseli jól az ilyen formátumú felfüggesztést, de a zománcozott acél szerencsére tökéletesen párosítható az acélkerettel. A gyártó mostantól semmit sem rejt el, sőt: megmutat mindent! És tovább fokozza: igaz, hogy a kád csak fehér és fekete színben elérhető, de a tervezők rengeteg acélváz-színből választhatnak, hogy igazi fókuszpontot hozzanak létre akár egy letisztult, minimalista térben is. Természetesen itt sem feledkeztek meg a mosdóról, de különleges bútorok is készültek a szériához.

A BETTE ezzel az új koncepcióval igazi kihívás elé állította magát, hiszen a külső-belső zománcozás semmilyen kompromisszumot nem tesz lehetővé a felületképzésben. A túlfolyó nélküli rendszer biztonságos működéséhez pedig további mérnöki bravúr volt szükséges. A Viega-val együtt olyan szifon került kifejlesztésre, amely elektromos csatlakozással (és beépített biztonsági akkuval is) folyamatosan figyeli a kád vízszintjét, és amint az meghaladja a megengedett értéket, automatikusan nyitja a leeresztőt 15 másodpercre - a túltöltés és az "árvíz" tehát kizárt. Mindez természetesen zománcozott, víztől védett házban kerül beépítésre.

BETTELux Shape kollekció
BETTELux Shape kollekció
BETTELux Shape kollekció
BETTELux Shape kollekció
BETTELux Shape kollekció
BETTELux Shape kollekció
BETTELux Shape kollekció
BETTELux Shape kollekció


A BETTE termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Junitim Studio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
BetteAir zománcozott acél zuhanytálca BetteUltra zománcozott acél zuhanytálca
 
BETTE zománcozott acél zuhanytálcák
2 termék

A BETTE zuhanytálcák egyedisége a különösen gazdag méretválasztékban rejlik. A 70x70 cm – 180x100 cm mérettartományból lehet választani, a mélység tekintetében pedig 2,5/3,5 cm, 6,5 cm; 15 cm és 28 cm mély modellek állnak rendelkezésre. A zuhanytálcákra 30 év garancia van. Beépítés szempontjából 3 féle módozat lehetséges: padlósíkba beépítés, burkolt padlóra ráültetés és a kiemelt szerelés. A BetteFloor és BetteFloor Side padlósíkba építhető zuhanytálcák verhetetlen higiéniai alternatívái az épített zuhanyfelületeknek.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett a csempe színével harmonizáló 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél fürdőkádak
 
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél mosdók
 
BETTE zománcozott acél mosdók

A BETTE kínálatában a fürdőkádak és zuhanytálcák mellett 2009 óta már a mosdók is megtalálhatók, szintén zománcozott acélból, 30 év garanciával. A mosdók többféle méretben és különböző beépítési változatban léteznek: falra szerelhető, pultba építhető, pultra ültethető és szabadon álló, szimpla-, vagy duplamosdós kivitel. Igény esetén egy csaplyukkal, csaplyuk nélkül vagy tetszőleges számú csaplyukkal is rendelhetőek. Színválaszték a fehér alapszín mellett 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín. A mosdókhoz illeszkedő bútorprogrammal lesz teljes és verhetetlen a gyártó kínálata.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...