proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új AGC Luxclear Protect színtiszta üveg zuhanyzókhoz


2018. június 10.

Az üveg felületén lévő bevonatnak köszönhetően a Luxclear Protect koszolódás és korrózió mentes marad

A Luxclear Protect egy olyan színtiszta üveg, melyet kifejezetten zuhanyzókhoz fejlesztettek ki és amelynek egyik oldalán egy láthatatlan keménybevonat van. Ez az örök- bevonat speciális védelmet nyújt az üveg felületének és drasztikusan csökkenti annak öregedését, megelőzve a vízzel való érintkezés miatt kialakuló fehéres lerakódást az üveg felületén.
Szemben az utólag kezelt termékekkel, a Luxclear Protect bevonat egybeolvad az üveggel és állandó védelmet jelent az üveg felületén megjelenő párásodás és megfakulás ellen.
A végfelhasználók számára további előnyt jelent, hogy a Luxclear Protect nem igényel semmilyen speciális tisztítást vagy feldolgozást, szemben a normál üveggel. A Luxclear Protect üveggel a zuhanyzó hosszú ideig csillogó marad.

Tartós átláthatóság és tisztaság
A zuhanyzók hosszú évekig tiszták és átláthatóak maradnak. Az üveg felületén lévő bevonatnak köszönhetően a Luxclear Protect koszolódás és korrózió mentes marad a bevonatos oldalon, melyre az AGC 10 év garanciát vállal.

Luxclear Protect bevonatos üveg zuhanyzókhoz

Örök-bevonat, állandó védelem
A kéménybevonatolási eljárásnak köszönhetően az üveg raktározása és kezelése nagyon egyszerű és nem igényel semmilyen speciális bánásmódot.
Nagyon jó kémiai tartósság (A osztályozás az EN 1096-2 standard szerint).

Feldolgozás
A feldolgozás olyan egyszerű, mint az azonos vastagságú színtelen float üvegé és ugyanolyan paraméterekkel edzhető.

Neutrális megjelenés
A láthatatlan bevonat nem jelent látható változást az optikai tulajdonságokban, úgy mint a transzparencia, reflexió és színek.

Biztonság
Az edzett üveg biztosítja a biztonságos használatot.Az Luxclear Protect üveg letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az AGC Glass Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2851 Környe, Üveggyár út 1.
E-mail:
Web: www.yourglass.com
   
Maródi Csilla
területi vezető +36 20 973 2987
Solymosi Bernadett
építészeti projektek +36 20 960 4279
Az AGC Glass Europe építészeti síküveg gyártó cégcsoport magyarországi képviselete az AGC Glass Hungary Kft. Kültéri és beltéri üvegmegoldások határtalan skáláját kínálják partnereiknek. Építészeti és beltéri dekorációs üvegek, tükrök, katedrál üvegek, tűzgátló üvegek. Az építészeket és tervező irodákat, valamint magyarországi partnereiket üvegmintákkal, tervezési segédanyagokkal, technikai adatokkal és szakmailag kiválóan felkészült mérnöki gárdával támogatják.
Hír
Tusoló kabinokhoz kifejlesztett korróziómentes üveg az AGC-től
2019.03.22    
Kulcsszavak:  AGC  Luxclear  Protect  üveg  zuhanyüveg  zuhanyzó  fürdőszoba  bevonatos  üveg  keménybevonat  épített  zuhanykabin