Változtatható színhőmérsékletű LED világítótestek a TRACON kínálatában

A melegfehér vagy hidegfehér színhőmérséklet ízlés szerint választható

A TRACON bemutatja új LED világítótestjeit, melyeknél nem kell beépítés előtt eldönteni, milyen színhőmérsékletű fényt sugározzanak.

DLTRIO süllyesztett világítótest színhőmérséklet kapcsolóval

Az elsősorban üzletek megvilágítására ajánlott típus különlegessége, hogy az IP54-es védettsége miatt időszakosan vizes helyiségekben is felhasználható, valamint beépített színhőmérséklet-választó kapcsolóval is el van látva. Az utóbbi lehetőség azokban az üzletekben lehet előnyös, ahol a termékválaszték változik és a termékek színéhez eltérő színhőmérséklet passzol. Például egy arany/barna színezetű termékpalettánál a meleg fehér, míg egy ezüst színű terméknél viszont inkább a hidegfehér színhőmérséklet az, ami igazán kiemeli a terméket. A DLTRIO LED mélysugárzók esetében 3000, 4000 és 5700 K színhőmérsékletek közül lehet választani, melyek esetében 2280, 2650, illetve 2450 lm fényáram biztosítható.

LUFO mennyezeti világítótest színhőmérséklet kapcsolóval

A LUFO mennyezeti világítótestek IP65-ös védettsége akár a kültéri szerelést is lehetővé teszi. Fényerejük Triac típusú fali fényerő-szabályzókkal változtatható és ugyancsak rendelkeznek színhőmérséklet kapcsolóval. Ezek a műszaki paraméterek az elegáns vonalvezetéssel karöltve a LUFO lámpatesteket valóban bárhol „bevethetővé” teszik. A falra és mennyezetre, kültérre és beltérre egyaránt szerelhető LUFO LED fali lámpatestek esetében 3000, 4000 és 5700 K színhőmérsékletek közül lehet választani, melyek esetében 2450, 2600, illetve 2500 lm fényáram biztosítható.


A Tracon DLTRIO és LUFO változtatható színhőmérsékletű LED világítótestek adatait megtalálja, ha az alábbi termékképekre kattint: az előbbit a beépíthető világítótestek termékismertetőjének E1/24. oldalán, az utóbbit a fali világítótestek termékismertetőjének E1/31. oldalán. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a TRACON Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Kültéri lámpatestek
Kültéri lámpatestek
Beltéri, süllyesztett lámpatestek
Beltéri, süllyesztett lámpatestek
Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek
Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek
Világítástechnika
Világítástechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...