proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tondach Nativa tetőcserép - a gazdaságos választás


2016. augusztus 11.

Nagyméretű kerámia tetőcserép a természetes színek és az egyszerű formák kedvelőinek

A Tondach új termékkel bővítette tetőcserép palettáját, mellyel azon vevők igényeit elégíti ki, akik eredeti, természetes alapanyagú, minőségi kerámia tetőcseréppel szeretnék fedni a házukat úgy, hogy az építkezés vagy felújítás költségeit mégis a lehetséges minimumra korlátozzák.

Egyszerű, természetes, valódi kerámia tető, és mindez költségtakarékosan. Ezt kínálja a Tondach Nativa tetőcserép, mely 100%-ban természetes alapanyagból készül. Alkotóelemei a föld, vagyis az agyag, a tűz, a víz és a levegő. A tetőcserép színét pedig az agyag vasoxid tartalma határozza meg. A természetes alapanyaghoz a Tondach csupán a szakértelmet adja hozzá. A natúr felületnek köszönhetően a tető a kerámia alapanyag minden előnyös tulajdonságát maximálisan képviseli. Porózus szerkezetének köszönhetően segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérséklet ingadozást, ennek következtében egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít.

Minek köszönhető a nagyon kedvező ár? A Tondach Nativa a gyártótól megszokott kiváló minőségű tetőcserép, melynek kedvező ára annak köszönhető, hogy csak natúr téglavörös színben kapható. A Nativa cserepet a Tondach rendszerben értékesíti, ami azt jelenti, hogy a szakszerű tető kivitelezéséhez szükséges kerámia és nem kerámia tetőtartozékok együtt elérhetőek.

A Tondach Nativa egyszerű vonalvezetésével és természetes téglavörös színével tökéletes koronája lehet akár családi háznak, akár több lakásos társasháznak.
Az új termékkel egyidejűleg új szolgáltatást is kínál a Tondach, mely azoknak a tetőfelújítóknak jelent nagy segítséget, akik régi, veszélyes hulladéknak minősülő palatetővel fedett házukat újítják fel. Az azbeszt tartalmú palatető előírásszerű elszállíttatása költséges feladat, és csak kevés szolgáltatónak van rá jogosultsága. A Tondach szerződött az egyik ilyen szolgáltatóval, hogy vásárlói kedvezményes áron tudják elszállíttatni veszélyes hulladéknak minősülő régi palatetőjüket.
Részletek és további információ

A Tondach Nativa tetőcseréppel kapcsolatban bővebb információt a hír alatti termékképekre kattintva talál. Amennyiben árajánlatot vagy további felvilágosítást szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  tondach  nativa  nagyméretű  kerámia  cerép  tetőcserép  tetőcserepek  tetőfedés  téglavörös