Tondach Nativa tetőcserép - a gazdaságos választás

Nagyméretű kerámia tetőcserép a természetes színek és az egyszerű formák kedvelőinek

A Tondach új termékkel bővítette tetőcserép palettáját, mellyel azon vevők igényeit elégíti ki, akik eredeti, természetes alapanyagú, minőségi kerámia tetőcseréppel szeretnék fedni a házukat úgy, hogy az építkezés vagy felújítás költségeit mégis a lehetséges minimumra korlátozzák.

Egyszerű, természetes, valódi kerámia tető, és mindez költségtakarékosan. Ezt kínálja a Tondach Nativa tetőcserép, mely 100%-ban természetes alapanyagból készül. Alkotóelemei a föld, vagyis az agyag, a tűz, a víz és a levegő. A tetőcserép színét pedig az agyag vasoxid tartalma határozza meg. A természetes alapanyaghoz a Tondach csupán a szakértelmet adja hozzá. A natúr felületnek köszönhetően a tető a kerámia alapanyag minden előnyös tulajdonságát maximálisan képviseli. Porózus szerkezetének köszönhetően segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérséklet ingadozást, ennek következtében egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít.

Minek köszönhető a nagyon kedvező ár? A Tondach Nativa a gyártótól megszokott kiváló minőségű tetőcserép, melynek kedvező ára annak köszönhető, hogy csak natúr téglavörös színben kapható. A Nativa cserepet a Tondach rendszerben értékesíti, ami azt jelenti, hogy a szakszerű tető kivitelezéséhez szükséges kerámia és nem kerámia tetőtartozékok együtt elérhetőek.

A Tondach Nativa egyszerű vonalvezetésével és természetes téglavörös színével tökéletes koronája lehet akár családi háznak, akár több lakásos társasháznak.
Az új termékkel egyidejűleg új szolgáltatást is kínál a Tondach, mely azoknak a tetőfelújítóknak jelent nagy segítséget, akik régi, veszélyes hulladéknak minősülő palatetővel fedett házukat újítják fel. Az azbeszt tartalmú palatető előírásszerű elszállíttatása költséges feladat, és csak kevés szolgáltatónak van rá jogosultsága. A Tondach szerződött az egyik ilyen szolgáltatóval, hogy vásárlói kedvezményes áron tudják elszállíttatni veszélyes hulladéknak minősülő régi palatetőjüket.
Részletek és további információ

A Tondach Nativa tetőcseréppel kapcsolatban bővebb információt a hír alatti termékképekre kattintva talál. Amennyiben árajánlatot vagy további felvilágosítást szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Tondach Nativa tetőcserép téglavörös
 
Tondach Nativa tetőcserép

A Nativa tetőcserepet azok számára fejlesztették ki, akik az eredeti kerámia tetőcserép mellett teszik le a voksot és költségtakarékos megoldást keresnek. A nagyméretű kerámia tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Nativa egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan. A kiváló minőségű Tondach Nativa téglavörös színben elérhető.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...